Loading...
11 september 2009 - Swingbeatz
*
Datum:
11-09-2009 (vrijdag) 1678 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Kruiskade 31
Bezoekers:
Prijs:
12,00 excl. fee
Max.bezoekers:
800
Muziekstijl:
Dance, Urban | Swingbeat
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Chippy, Superior


Swingbeatz
*
flyer Swingbeatz

Swingbeatz zomerstop??? HELL NO!!!

We rockte hem de maanden juni, juli en augustus gewoon door samen met onze crew, DJ’s, trouwe aanhang en nieuwe avonturiers en voegden er nog onze jaarlijkse SWINGBEACH aan toe. Zoals gewoonlijk was iedere editie weer gewoon de “party of the year!!!” Swingbeatz zal ook de komende de maanden het zonnetje in huis zijn, te beginnen met de maandelijkse editie op vrijdag 11 september in The Thalia Lounge in Rotterdam.

Deze maand zullen we ook met de Amsterdamse editie beginnen op vrijdag 25 september in Hotel Arena. Deze primeur zullen we starten met een “bang”! en een speciale surprise guest!

Swingbeatz is een van de weinige evenementen die al bij het opengaan van de deuren een feestje is. De mensen beginnen bij binnenkomst met dansen en gaan pas van de dansvloer weg als de muziek stopt. Swingbeatz is een ware tijdmachine en maakt een muzikale reis door de jaren 70, 80, 90 en brengt de beste R&B,-, Hip Hop,-, House,- Tropicalclassics en de hits van dit moment tezamen met een lange stop bij de Swingbeat periode.

Artiesten als Bobby Brown, Baby Face, The Mac Band, Big Daddy Kane, Kwame, Midnight Star, Troop, After 7, Karen White, SOS Band, Guy, Good Girls, En Vogue, Boyz II Men, Jodeci enz. maar ook The Eurythmics, James Brown, Soul II Soul, Terence Trent D'arby, Boy George en Bob Marley komen voorbij.

Vervlogen tijden van clubs als Bluetiek-In/Network, Metropool, Cartouche,Soul Kitchen, Imperium, Beebop, Spaceball, de Boc, Locomotion Sundays, & Timeless zullen weer herleefd worden, tijden dat het nog leuk was om uit te gaan en iedereen de danspasjes, zoals “The Chicken” kende. Aan deze sentimentele sfeer voegen wij dan nog een extra dimensie toe doordat wij ook de hedendaagse hits de revue laten passeren.

Swingbeatz, een oude rage, geeft een nieuwe impuls aan het uitgaansleven in Rotterdam. Redenen genoeg om de Swingbeatz @ Thalia avond die elke 2e vrijdag van de maand gehouden wordt te bezoeken en daar al die oude bekenden uit de jaren 80 en 90 weer te spreken en toekomstige vrienden te ontmoeten. Kom met ons gezellig grooven op de lekkerste Swingbeats, dansen en stampen op de knallende disco & mellow klassiekers, en chillen op de zwoele slow jams.

Swingbeats was al een rage in de jaren 90, nu voegt SWINGBEATZ hier een extra dimensie aan toe.Waardering 11 sep 2009 - Swingbeatz
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area