Loading...
9 juli 2009 - Diesl: Ritstor Edition
*
Datum:
09-07-2009 (donderdag) 1743 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 03:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
1
Prijs:
8,00
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Jaziah, Flexican, Irwan, Juvanice, MC Iceman, Subbalicious (dubstep)


Diesl: Ritstor Edition
*
flyer Diesl: Ritstor Edition

DIESL ‘summer parade!’

DIESL is HET FEEST waar niemand op de donderdag meer omheen kan. Met de beste mix van hiphop, urban en housetracks dendert DIESL als een ware parade door het Amsterdamse nachtleven heen. De 3de ronde is op donderdag 9 juli bereikt en de DIESL race wordt vervolgt! Dit keer staan de volgende DJ’s in de DIESL arena klaar om het tegen elkaar op te nemen: Jaziah, the Flexican, Irwan, Juvanice, Desperado’s en MC iceman! In de studio wordt het wederom snoepen met Dubstep en Uk Funky! Wees er bij om eens kennis te maken met deze sounds die je diep in je lijf voelt trillen. Zeer intens en zeer sexy, mis dat niet!

Jaziah
Jaziah heeft een hele diverse muzieksmaak en draait dan ook een brede mix van Hip Hop & Soul tot Disco, House en Electro. Jarenlang waren hij en zijn drumkit onafscheidelijk, totdat Jaziah op zijn 17e zijn eerste draaitafels kocht. Zijn natuurlijk talent voor mixen en scratchen ontwikkelde zich snel en al gauw stond Jaziah op kleine feesten en clubs in Amsterdam te draaien. Sindsdien is het snel gegaan en Jaziah hoort tegenwoordig tot de gevestigde orde van populaire djs.Gelijktijdig werkt Jaziah ook aan zijn carrière als producer. Na muziek geproduceerd te hebben voor televisie en theatershows, is hij nu klaar om de wereld kennis te laten maken met zijn eigen geluid. Een geluid waarin de diversiteit van zijn DJ sets terug te horen is op een muzikale manier.

the Flexican
Flexican is simpelweg afgeleid uit flexibel, flexibel in muziekstromen. Hij is genomineerd voor een Urban Award in de categorie best DJ. Hij produceert de gehele soundtrack voor het theaterstuk Kings, waar onder andere acts als Big Boy Caprice, Sticks (Opgezwolle), Typhoon, Pete Philly en QF aan meewerkten, maakt deel uit van de hiphop groep Flinke Namen en!! Hij is jong, hij is streetwise en hij komt, als een DIESL, nog maar pas op gang! You ain’t seen nothin’ yet!

Irwan
Hij staat bekend als één van de beste eclectic-dj's van Europa. Lang voordat de term 'eclectic' zelfs bestond, draaide Irwan Kartosen al een unieke mix van house, hiphop en r'n'b. Een carrière die begon in de legendarische Amsterdamse club RoXY groeide zo al snel uit tot een trendsettende missie langs feesten en festivals over de hele wereld. Met de toegenomen aandacht voor urban is Irwan's stijl populairder dan ooit; zijn gigs variëren van residencies op toonaangevende clubavonden tot de grote festivals in Nederland. Tel daarbij op zijn talloze optredens in het buitenland, en DJ Irwan is een naam om rekening mee te houden.

De laatste jaren heeft Irwan zich naast zijn dj-werkzaamheden ook gericht op studiowerk. Zo draait hij regelmatig eigen edits van bekende platen en komen er ook steeds meer succesvolle producties van eigen hand. Hier voegt hij vaak zijn eigen vocalen aan toe, DJ Irwan is namelijk ook geen onverdienstelijk zanger, een talent dat hij steeds meer gebruikt in de studio en tijdens optredens.

Juvanice
Als resident van DIESL (Panama), Urge (Jimmy Woo) en Bon Chance (Akhnaton) laat Juvanice a.k.a Juval Jurgens zien dat zijn eclectische sounds zorgen voor een ontploffing op de dansvloer. Pas één jaar is dit talent werkelijk actief bezig in de DJ scène. Zijn stijl betrekt een doel! What the crowd wants, the crowd gets.

MC Iceman
MC Iceman werkt in 2 verschillende scènes. Aan de ene kant House met bekende DJ’s als Erick E, Roog, Raymundo en Gregor Salto. Aan de andere kant Urban waar hij vooral een speciale band heeft met Dj Irwan. Begonnen als goede vrienden leek het hen een goed idee om samen te gaan werken. Daardoor kreeg Iceman veel bekendheid in de Urban-scene en werd hij al snel gevraagd door DJ’s als DJ Flava, Original en kon hij zijn skillz laten zien in clubs door heel Nederland. Samen met Dj Irwan is MC Iceman nu ook zijn naam aan het opbouwen in het buitenland.

Studio: Hosted by Subbalicious (Dubstep & UK Funky)

Gomes
Gomes is al sinds het ontstaan van de Nederlandse UK Garage scène een van de ‘top players’. Toen er tweedeling ontstond in de scene; de vrolijke old skool garage 2step kant en de grimey kant met dubstep en grime, voelde Gomes zich meer aangetrokken tot deze darkside. Vanuit zijn missiedrang om iedereen te bekeren tot de UK Grime & Dubstep sounds organiseert Gomes nu inmiddels bijna 5 jaar de immens populaire ‘Oi’ avonden in Paradiso.

Brutuzz
Brutuzz is een dj met een brede muzikale interresse, zijn style varieert van dubstep, naar hiphop, naar electro en alles wat breakt en funkt. Zijn sets zijn altijd dansbaar, opzwepend, stoer voor de boys en sexy voor de dames. Hij is resident dj van Conflict en Sonic Boom, maar is ook een graag geziene gast op toonaangevende dubstep feesten als Subway en Oi! Daarnaast heeft hij het afgelopen jaar in sneltreinvaart door het hele land zijn sound ten gehore gebracht in lokaties als de Watt, Effenaar, Waterfront, Melkweg, Paradiso, RAI, Heineken Music Hall, Simplon en Doornroosje naast artiesten als Skream, Benga, Caspa, Rusko, N-Type, Gomes en andere grootheden. Houd deze man in de gaten want je zult nog veel van hem horen! http://www.myspace.com/brutuzz

Piro
Piro is een opkomend dj en producer uit Eindhoven. Hij werd besmet met het dubstep-virus toen hij een paar jaar geleden een set van Kode9 over een soundsystem hoorde. Binnen de Nederlandse scene blijft hij inmiddels ook niet meer onopgemerkt. Na dj-sets door het land, een eigen avond in de Effenaar, liggen er inmiddels tevens een aantal eigen dikke tracks te wachten om losgelaten te worden op menig dansvloer.

Mc General Trix
Deze mc komt met vele jaren ervaring in de reggea wereld de studio hosten. Ook dubstep en uk funky zijn geen onbekende genres voor hem. Geheid dat hij de sfeer in de zaal nog intenser zal maken door jou als gast dichter warm te ontvangen en je mee te zwepen op de beats en basslijnen!

www.myspace.com/generaltrix DIESL: Donderdag 9 juli 2009 te Panama*…Waardering 9 jul 2009 - Diesl: Ritstor Edition
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area