Loading...
15 augustus 2009 - Housequake
*
Datum:
15-08-2009 (zaterdag) 1709 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 23:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Zeeweg 7
Bezoekers:
5
Organisatie:
Party Planners BV
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
14,00 excl. fee Deur: 18,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Housequake
*
Housequake

TWEE KEER HOUSEQUAKE OP HET STRAND EN DRIE KEER IN HET LAND

Even geen grote podia met bezoekers in de verte; zaterdag 15 augustus staan de househelden van Housequake zij aan zij in de dj booth, en oog in oog met de houseliefhebbers op de dansvloer. Of eigenlijk strandvloer, want het decor wordt gevormd door beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee. Na het Housequake Festival in mei en de optredens van Housequake trio Roog, Erick E en MC Gee bij Extrema Outdoor en A Day At The Park vorige maand, is het nu weer hoog tijd voor een eigen Housequake feestje; van 15.00 tot 23.00 uur op het Bloemendaalse strand, waar het Housequake avontuur ooit begon.

Te midden van al het festivalgeweld in Nederland organiseert de Housequake crew deze zomer drie eigen strandfeestjes, bij BLM9. Wel buiten (indien niet zonovergoten desnoods overdekt), maar geen massa festijn. Ondanks de dampende sfeer die ieder Housequake feest met zich meebrengt blijft het intieme karakter bij de beachclub altijd behouden. Zaterdag 15 augustus is de tweede in de minireeks. Erick E: "Het leuke van ons jaarlijkse drieluik bij BLM9 is dat we lekker dicht bij het publiek staan. Het effect van een bepaalde plaat lees je direct van de gezichten. Gelukkig zijn dat meestal enorm enthousiaste gezichten!" Roog: "En omdat we met z'n tweeën aan het draaien zijn en dus eigenlijk omstebeurt de tracks, mash-ups en edits mixen, hebben we meer tijd om ons tijdens de set met het publiek bezig te houden dan wanneer je in je eentje aan de bak moet. Dat maakt het altijd gezellig om te doen, onze Housequake uitstapjes." BLM9 bevindt zich tussen beachclubs Vroeger en Woodstock; routebeschrijving en meer informatie is te vinden op de vernieuwde website (inclusief beachcam, met 24 uur per dag live beelden van Bloemendaal aan Zee): www.blm9.nl.

Voorafgaand aan Roog, Erick E en MC Gee doen vanaf 15.00 uur deejays Leroy Styles, Baggi Begovic en Groovenatics het kwik stijgen bij BLM9. Bepaald geen kleine jongens om in het voorprogramma te hebben staan! Goeie reden dus om er een lang dagje beach & beats van te maken. Naast muzikale hoogstandjes worden de zintuigen op scherp gezet met vette visuals op schermen en spectaculaire CO2 kanonnen. Leuk voor de fans: zaterdag zijn er Housequake shirts en gesigneerde exemplaren van het compilatiealbum 'Housequake Volume 3' te koop. Volume 1 in de Housequake cd-reeks is al tijden nergens meer verkrijgbaar dus liefhebbers die liever niet naast het net vissen wat betreft deel 3 kunnen hun slag slaan bij de beachclub. Op het compilatiealbum is onder andere de eerste officiële Housequake (samen met Anita Kelsey) single te vinden: 'Shed My Skin'. De plaat is deze zomer vast onderdeel van het Housequake repertoire en heeft al menig kippenvelmoment teweeg gebracht. De bijbehorende videoclip bekijk je hier: www.youtube.com/watch?v=nZC0NaA4sR0&fmt=22.

Meer Housequake data
Voor wie 15 augustus op vakantie is, kan zondag 13 september in de herkansing. Dan vindt het laatste Housequake strandfeest van dit jaar plaats bij BLM9, wat tevens de laatste kans is om op kleine schaal te quaken met the big boys in the business. Daarna trekt de Housequake karavaan verder het land in, om tot het einde van het jaar maandelijks spektakel te brengen in grote steden. Zaterdag 17 oktober mag het dak van de Cruise Terminal in Rotterdam eraf, zaterdag 14 november zijn de Central Studio's in Utrecht aan de beurt en traditiegetrouw doet Housequake op 25 december een dikke x-mas special in het Paard van Troje, Den Haag. Gelukkig duurt het nog even voordat de jingle bells klinken; allereerst maakt beachclub BLM9 zich klaar voor een muzikale 8.3 notering op de schaal van Richter. Can you stand the heat?

Early Bird actie Housequake 13 september
Omdat de zomer al duur genoeg is zorgt Housequake voor een financiële meevaller aan het einde van het strandseizoen. Kaarten voor Housequake 13 september bedragen t/m 31 augustus slechts 10 euro! Vanaf 1 september kosten ze zoals gebruikelijk 15 euro en tickets aan de deur (mits niet uitverkocht) bedragen 18 euro. Voor kaartverkoop van Housequake feesten en meer info zie: www.housequake.nl . Vrienden worden kan via: housequakepartys.hyves.nl, facebook.com/housequakecrew en youtube.com/housequakevideos.Waardering 15 aug 2009 - Housequake
*
(0 waarderingen)
*
Twitter HousequakeCrew
*

meer

layer1 area