Loading...
12 juni 2009 - Panama presents Dave Seaman
*
Datum:
12-06-2009 (vrijdag) 2171 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
2 0
Organisatie:
Panama
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Theatre:
Dave Seaman (UK), Leama (UK)
Studio hosted by 365 Live! :
Cenk Unis, Wouter Smit. Frederik, Housetree


Panama presents Dave Seaman
*
Panama presents Dave Seaman

Gepubliceerd: 28 mei 2009

De Panama presents avonden staan altijd garant voor de beste internationale progressive-house DJ’s. Dit jaar hebben o.a. Dave Seaman, Sandy Rivera, Sister Bliss, Danny Howells & John Digweed voor vele muzikale hoogtepunten in Panama gezorgd. De overweldigende dj-set van Dave Seaman begin dit jaar in Panama heeft bij vele clubbers een onvergetelijke indruk achter gelaten. Vanwege dit enorme succes komt Dave Seaman speciaal voor zijn fans dit jaar nog één keer naar Panama. Op vrijdag 12 juni betreedt hij samen met zijn andere Engelse collega Leama het podium van Panama. En alsof dit nog niet genoeg is staat het welbekende internationale 365mag met veel muzikaal talent in de studio. Met deze overheerlijke line-up belooft het voor het publiek nu al een lange en legendarische muzikale trip in Panama te worden.

Dave Seaman.
Deze, uit Leeds (UK) afkomstige veteraan draait al zeker 20 jaar mee in de dance scène. Als eerste editor van club-bijbel ‘Mixmag’, succesvol producent voor onder meer U2, Kylie, Michael Jackson, David Bowie en The Pet Shop Boys is deze man met recht een allround, multi-talent te noemen. Dave heeft ook meer dan 20 mixcompilaties voor gerenomeerde labels als Renaissance en Global Underground op zijn naam staan, kenners weten dat deze eer niet zomaar eenieder toekomt. Hij is ook de drijvende kracht achter een aantal onafhankelijke dance-labels zoals Stress Records en Audio Therapy. Om nog maar te zwijgen over zijn ‘buitenschoolse activiteiten’ als Levi’s model en BBC presentator. Deze man kan met recht zeggen: ‘…been there, done that!’.

Leama
Leama is wereldwijd een gerespecteerde DJ en producer die verantwoordelijk is voor verschillende producties en samenwerkingen. Dit heeft hem uiteindelijk een hoge notering in de DJ Poll van een belangrijk muziekmagazine bezorgd. Deze notering was een belangrijke stap voor zijn carrière buiten de UK. Door invloeden van o.a grootheden zoals Sasha, Laurent Garnier en zelfs Pink Flloyd heeft Leama zijn eigen elektronische muziekstijl gecreëerd . Verwacht bij Leama een combinatie van house, tech-house, deep electronic en progressive. Leama samen met Dave Seaman, een gouden combinatie tijdens Panama presents!

Studio: hosted by 365Live!
De studio wordt deze avond gehosted door dj’s uit de stal van 365Live .Bekend van het 365Mag International Music Magazine. 365Mag is het wereldbekende digitale magazine voor de internationale muziek- & clubscene. Hierin vindt men alle nieuws over o.a. clubs, events en artiesten. Naast het magazine, heeft 365 ook tegenwoordig hun eigen clubavond genaamd MIKO. Op 12 juni laten Cenk Unis, Wouter Smit, Frederik & Housetree zien waar 365Live! echt voor staat. Mis dit niet in de studio van Panama!

‘Panama presents Dave Seaman’ vrijdag 12 juni 2009 te Panama*…Nieuws / Verslagen
*
Waardering 12 jun 2009 - Panama presents Dave Seaman
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area