Loading...
21 juni 2009 - Secret Cinema Invites
*
Datum:
21-06-2009 (zondag) 2161 dagen geleden
Tijd:
15:00 - 01:00
Locatie:
 (4,1 / 5)
Straat:
Zwarte Pad 66
Bezoekers:
3 0
Prijs:
Gratis
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Secret Cinema Invites: zomeredities
*
Secret Cinema Invites: zomeredities

Gepubliceerd: 27 mei 2009

SECRET CINEMA INVITES GAAT VOOR DE LEGENDARISCHE HERHALING!

Op een warme zomernacht in 2008 snerpen de tonen van ‘Laurent Garnier - The Man With The Red Face’ als laatste nummer tijdens een Secret Cinema Invites in de Whoosah. Hiermee maakte Secret Cinema zelf het moment legendarisch door alle bezoekers de tent totaal te laten afbreken. Een kwartier na de laatste beat schreeuwden de bezoekers nog steeds om meer! De Secret Cinema caravaan trok vorig jaar naar het strand en minstens 2000 feestende liefhebbers hadden zich verzameld bij de Whoosah. De houten vloer was hierna letterlijk aan vervanging toe. Zondag 21 juni, 26 juli en 30 augustus zijn de dagen dat de vloer van de Whoosah weer getest kan worden op de nu al legendarische Secret Cinema Invites strandedities!

Het perfecte plaatje voor deze zomer, is om op zondag het weekend goed af te sluiten, mét blote voeten in het warme zand en een uitzicht op zonsondergang. De Whoosah is een samenwerking aangegaan met het Haagse restaurant Mochi, dat garant staat voor misschien wel het lekkerste eten dat te verkrijgen is op het Scheveningse strand. Een mix van heerlijk Aziatisch eten, in combinatie met easy going House zijn vanaf 15.00 uur de ingredienten voor een goede start. In de avonduren maken de kussens plaats voor een opzwepender geheel en kan het publiek zich klaar stomen voor 1 van de 3 closingsets van de grootmeester zelf.

Het programma voor de drie edities bestaat uit een Nederlandse line-up die er niet om liegt; Steve Rachmad, Benny Rodrigues, Kabale Und Liebe, Warren Fellow, Boris Werner & Reiss , Ille Bitch & Wouter de Moor, Pitto, Edwin Oosterwal & Eva Maria, Sandeep, Nick Crockett, Van Anh, Roger Martinez en Invite. Als live-acts dit jaar; Peter Horrevorts, Olene Kadar, Rauwkost en Egbert. Tel hierbij drie Secret Cinema closingsets bij op, en het zomer programma is compleet!

Website
Op de vernieuwde website secretcinema.nl zijn alle foto’s, sets en video’s te vinden rondom het concept Secret Cinema Invites. De nieuwste Secret Cinema release ‘Kurzweil’ is hier ook exclusief te beluisteren. Deze nieuwe track zal in juli op het Duitse label Cocoon uitkomen!Waardering 21 jun 2009 - Secret Cinema Invites
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area