Loading...
1 augustus 2009 - Slick Outdoor 2009
*
Datum:
01-08-2009 (zaterdag) 2120 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 01:00
Locatie:
 (4,8 / 5)
Straat:
Stad:
Zeewolde NL
Bezoekers:
1 0
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Muziekstijl:
House | Club | Electro | Funky House | Latin House | Minimal | T
Deel:

Slick Outdoor 2009: line-up
*
Slick Outdoor 2009: line-up

Gepubliceerd: 29 mei 2009

12 uur non-stop partypleasure op het strand voor maar 10 euro.. SLICK OUTDOOR!

Zaterdag 1 augustus wordt het strand van Zeewolde wederom omgetoverd tot een waar dance paradijs. Bubblegum Productions keert namelijk voor de vierde keer terug met Slick Outdoor op dit prachtige stukje Nederland. Meer dan 2.000 bezoekers gaan genieten van de heerlijkste house muziek gedraaid door 14 artiesten met daarbij special effects, show & entertainment en een soundsystem waar je u tegen zegt! Twaalf uur non stop party pleasure met het zand tussen je tenen zijn DE ingrediёnten voor het meest relaxte dance festival van het land... SLICK OUTDOOR!

De programmering is ook dit jaar weer om van te smullen! Bubblegum Productions kan dan ook met trots de ijzersterke programmering bekend maken. Beleef 12 uur non stop partypleasure met de volgende artiesten:

Benny Rodrigues
Bart Skils
Sidney Samson
Lucien Foort
Jean
Hardwell
Miss Monica
Rob Boskamp
Bjorn Know-how
Josh Pitch
Nicky Romero
Cosmic
Beatmaster
MC Divine

De Early Bird actie loopt op 1 juni alweer ten einde en zijn bijna allen uitverkocht. Maar voor de vroege vogels onder ons zijn er nog enkele kaarten via de website www.slick-outdoor.nl en www.easyticket.nl verkrijgbaar voor maar 10 euro excl. fee! Vanaf 2 juni zullen de kaarten voor maar 12,00 euro excl. fee verkrijgbaar zijn via alle Movie Max en Videoland stores, via de Slick Outdoor en Easyticket website en daarnaast ook verkrijgbaar in de regio op een beperkt aantal voorverkoopadressen. Indien het festival niet op voorhand is uitverkocht, zijn er kaartjes aan de deur verkrijgbaar voor maar 15,00 euro.

Alle voorgaande edities van SLICK OUTDOOR waren compleet uitverkocht, dus wacht niet langer en haal deze week nog je kaarten met korting voor dit spectaculaire festival.. SLICK OUTDOOR!! Houdt de website www.slick-outdoor.nl nauwlettend in de gaten voor verdere informatie en het laatste nieuws!

Laat het meest intieme en gezelligste dance festival van Nederland op deze onvergetelijke locatie niet aan je neus voorbijgaan! Verwacht van 13:00 uur tot 01:00 uur een dag vol show en entertainment met de lekkerste house sounds van dit moment. Zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent; zaterdag 1 augustus, Slick Outdoor…. Bring on the heat!Nieuws / Verslagen
*
layer1 area