Loading...
24 mei 2009 - Crew Lounge - Klm 90 Years Charity Party 'out For
*
Datum:
24-05-2009 (zondag) 1792 dagen geleden
Tijd:
20:00 - 02:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
Prijs:
20,00 excl. fee Deur: 25,00
Max.bezoekers:
1.000
Dresscode:
Chique with an African touch!
Muziekstijl:
Theaterzaal: House muziek, Studio: jaren 80 en 90 muziek
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Dj's Roog, Dekky, Santito, Dvdj's Off The Wall, Tymen S, Roy-Al Dutch, Mc Crown, Percussionist Andrei Russo en Miss Nickie Nicole.

Klm 90 Years Charity Party
*
Klm 90 Years Charity Party

KLM PAKT FLINK UIT

Nog 1 week en dan is het zover: op zondagavond 24 mei presenteert KLM 90 jaar samen met Crew Lounge Events het meest spectaculaire benefiet van het jaar, Out for Africa, in de Panama te Amsterdam met o.a. Roog, de damesformatie Big, Black & Beautiful en vele anderen.,

De KLM bestaat 90 jaar! En dat moet gevierd worden. De airline doet dat het hele jaar met een aantal activiteiten.

CYCLING BLUE FOR KENYA
KLM medewerkers gaan als vrijwilligers geld inzamelen voor het project Cycling Blue for Kenya. Dit is een project waarin een opleiding voor fietsenmakers en een fietswerkplaats wordt opgezet. Op die manier krijgen meer kinderen de kans om naar school te gaan. Zo was er een KLM spinning marathon met Leontien van Moorsel en worden nog een KLM charity party en een KLM lezing van wereldfietser Frank van Rijn georganiseerd.

OUT FOR AFRICA
KLM charity party 'Out for Africa' is een fantastisch initiatief waarbij alle entreegelden gedoneerd zullen worden aan het project Cycling Blue for Kenya. De PANAMA zal omgetoverd worden tot een chique en uniek podium! Verwacht een feest met klasse en een uitstraling in stijl voor jong en oud! Geweldig hè? Samen dansen voor het goede doel. Heb jij nu ook al zin in? Iedereen is welkom, KLMers en niet-KLMers!

LINE-UP
Zonder goede muziek is er natuurlijk geen feest, daarom hebben de organisatoren een aantal top DJ's (verdeeld over 2 area's) uitgenodigd om te komen draaien. De muziek wordt verzorgd door DJ's Roog (Hardsoul), Dekky (Supperclub en HOME), DVDJ's Off The Wall (Paradiso), Delight & Fire (Dansen bij Jansen), Santito (KLM senior purser), Tymen S (KLM steward), Roy-al Dutch (KLM steward), Funkalacious (KLM co-piloot) en percussionist Andrei Russo (SalsaLounge). Deze heren zullen je ook dit keer verwennen met de herkenbare Crew Lounge sound, ook wel vertaald in de 'vetste en dikste beats'.

De DJ's worden bijgestaan door de opzwepende vocals van de energieke MC Crown en de lyrics van de altijd gezellige MC Nickie Nicole. Natuurlijk zullen ook de stijlvolle, sexy dansers & danseressen en het spetterende decor op deze avond niet ontbreken.

BIG, BLACK & BEAUTIFUL
Daarnaast is er een LIVE SHOW van de populaire damesformatie Big, Black & Beautiful. They perform with such energy, fervor and wittiness that everyone is out of their seats, letting loose and dancing when they hit the stage. Voor meer informatie: www.bbb-onlinesite.com

AANVANG, LOCATIE & DINER
Vanaf 20.00 tot 02.00 uur zal de charity party in volle gang zijn in de unieke en trendy club, PANAMA, aan de Oostelijke Handelskade 4 in Amsterdam. Deze te gekke locatie met een superdik Function One geluidssysteem is ideaal voor 'Out for Africa'! Het gebouw is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer of per auto. Er zijn genoeg parkeerplaatsen rondom PANAMA. Voor de mensen die roken, die kunnen terecht in de prachtige rokersruimte. PANAMA heeft verder een grote garderobe voor het opbergen van jassen en persoonlijke spullen.

DINER SUGGESTION: Tevens biedt PANAMA de 'Out for Africa' gasten de mogelijkheid om voorafgaand aan de Party een 2 gangen diner voor 27,50 te bestellen. Je kunt reserveren via www.panama.nl

MUZIEKSTIJL
Laat je verrassen in de grote Theaterzaal door de top dance DJ's van dit moment ? damn those beats! Het dak zal er deze avond weer eraf geblazen worden. Ga in de Panama Studio helemaal back in time met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90! Wij nemen je terug naar toen!

DRESS CODE
Be sophisticated & sexy... Speciaal voor deze exclusieve charity party is de dress code in stijl: Chique with an African touch. Glam it! Heren 'Out for Africa' is niet zomaar een feest, het is een charity party in een klassiek-modern jasje. Wat voor jasje dat wordt mag je zelf bepalen otherwise take a close look at Brad Pitt and George Clooney. Copy them! Voor vrouwen is het ook makkelijk. Een galajurk, een cocktailjurk, een avondjurk... Zolang het woord 'jurk' erin zit ben je passend gekleed. Tip: kijk op YouTube naar de Animal Print Collection van de Italiaanse top designer Roberto Cavalli. We just love to party in style! Don't you?

TICKETSALES
De kaartverkoop gaat erg hard! Het voordeligst zijn de online tickets. Deze E-Tickets kosten slechts 20 euro per stuk (ex fee) en zijn verkrijgbaar via de eigen website van KLM 90 jaar, www.klm.nl/dereis

SCHIPHOL
Op Schiphol zijn de kaarten vanaf maandag 18 mei t/m zaterdag 23 mei (elke dag tussen 06.00 -19.00 uur) te krijgen bij de KLM Koffiecorner in het Bemanningencentrum.

AAN DE DEUR
Naast alle voorverkoop tickets zullen er ook een aantal tickets beschikbaar zijn aan de deur, mits de deurverkoop op de avond zelf is uitverkocht. Aan de deur kosten de tickets 25 euro per stuk. Wil je de KLM charity party 'Out for Africa' niet missen? Dan raden wij je persoonlijk aan om je tickets in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen.

TABLE SERVICE
Naast de reguliere tickets zijn er ook exclusieve VIP arrangementen, om de avond in meer luxe mee te maken. Voor extra informatie en reserveringen kun je mailen naar: info@crewloungeevents.com

Website
KLM 90 jaar website is online! Check it out: www.klm.nl/dereis

KLM 90 jaar op Hyves! Ben jij nog geen lid? Kijk dan snel op www.outforafrica.hyves.nl en vergeet je niet aan te melden!!!

Kom ook en play it forward: nodig vrienden, familie en kennissen uit om ook mee te doen. Hoe meer aandacht voor deze KLM charity party, hoe groter het succes!

So put on your dancing shoes and get ready to party, want al dansend draag jij je eigen steentje bij aan het fietsen in Afrika.

Tot gauw! Tot 24 mei! Tot Out for Africa!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 24 mei 2009 - Crew Lounge - Klm 90 Years Charity Party 'out For
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area