Loading...
21 juni 2009 - Free Dance Festival Summerloverz
*
Datum:
21-06-2009 (zondag) 1763 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 22:00
Locatie:
Straat:
Marktplein
Bezoekers:
2
Prijs:
Gratis
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Free Dance Festival Summerloverz
*
Free Dance Festival Summerloverz

Zondag 21 juni as: Free Dance Festival Summerloverz: Your start of the Summer!

Mede door het aantrekken van een hoofdsponsor is het de organisatie gelukt deze 1e editie van het Free Dance Festival gratis toegankelijk te maken voor alle bezoekers vanaf 18 jaar.

Dus pak je sneakers en je kleurrijke shirts maar uit de kast: Op zondag 21 juni as zal vanaf 13.00 uur tot 22.00 uur op het Marktplein de zomer in Apeldoorn ingeluid worden met het Free Dance Festival SUMMERLOVERZ. Met zwoele zomerbeats wordt het publiek lekker opgewarmd en klaargestoomd voor deze hete zomer.

Line-up
Tijdens het Free Dance Festival Summerloverz (powered by SLAM FM), zal het ultieme zomergevoel onder de bezoekers worden gecreƫerd door latin-achtige clubhouse ten gehore te brengen, gebracht door de Summerloverz dj's in combinatie met vocalisten, instrumentalisten en dansers en danseressen. De Line-up alleen al is reden genoeg om dit niet te mogen missen. De organisatie van Summerloverz heeft de beste Summerloverz house DJ's van dit moment uitgenodigd om te komen draaien.

Youri Donatz, geboren Apeldoorner, bekend van het label Sneakerz en het samenstellen van Sneakerz 8 samen met Oliver Twizt en Mo MC, runt tegenwoordig zijn eigen label genaamd Colorwork Records en een eigen radioprogramma op DeepFM. De laatste tijd was hij veel in Miami te vinden, maar hij zal 21 juni zijn beats op Summerloverz ten gehore brengen. Ryan Marciano & Sunnery James zijn niet meer weg te denken uit de housescene. Ze zijn bekend van hun remix van 'Lift U up' en onder het Dirty Dutch label van Chuckie is dit duo hard op weg naar de top! Erick-E heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Deze man staat al jarenlang in de top van de housescene en zal daar niet snel verdwijnen. Roog weet menig liefhebber van Dancemuziek in extase te brengen met zijn zomerse sets. Hij is ook niet voor niks door verschillende magazines en instanties uitgeroepen tot beste house DJ. Greg van Bueren, met Roog ook wel bekend als Hardsoul, maakt sinds enige tijd stevig naam in binnen en buitenland. Met zijn energieke en soulvolle sets zal hij zeker voor een dansende menigte zorgen! Last but not least zullen de Sound of love dj's Robert Feelgood & Bart van Liefland hun soulfull house beats door de speakers heen blazen. Deze twee drijfveren van het Sound of Love concept staan vrijwel op alle grote feesten in Nederland.

Naast deze geweldige Line-up zal ook lokaal talent Bart Subtle en Raul Riva hun sets ten gehore brengen. Daarnaast zal Glenn Helder te horen zijn op de percussie. De zwoele zang en vocalen zullen verzorgd worden door niemand minder dan MC Pryme en MC Choral.

Bereikbaarheid
Het marktplein in Apeldoorn is met openbaar vervoer zeer goed bereikbaar en het is daarom aan te raden vooral het openbaar vervoer te gebruiken. Vanaf station Apeldoorn Centraal is het slechts tien minuten lopen richting het centrum van de binnenstad.

Summerloverz: Your start of the Summer! Check voor meer info: www.summerloverz.nlWaardering 21 jun 2009 - Free Dance Festival Summerloverz
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area