Loading...
10 oktober 2009 - Sneakerz
*
Datum:
10-10-2009 (zaterdag) 1649 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
11
Organisatie:
Party Planners BV
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
1.000
Muziekstijl:
Dance
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Line-up Theater:
René Amesz, Baggi Begovic, Youri Donatz, Groovenatics, Franky Rizardo, Yanto

Line-up Studio, hosted by FOKTOP!:
DJ Rockid, Jaimie Fanatic, Superblender, MC Dan Stezo, Mo Mc


Sneakerz
*
flyer Sneakerz

Sneakerz is foktop! in panama op 10 oktober

Na een knallende festivaleditie als afsluiter van de zomer, marcheert de Sneakerz karavaan op zaterdag 10 oktober weer terug naar haar thuisfront in Amsterdam. Daar galmt het Panama Theater met knallend Sneakerz geluid via optredens van Baggi Begovic, Groovenatics, Youri Donatz, Franky Rizardo en de nieuwste Sneakerz aanwinst: René Amesz. In de Studio gaan alle remmen los met de FOKTOP! crew van DJ Rockid. Bestrijd je ‘after summer dip’ met heerlijk vertrouwde Sneakerz tunes tijdens deze vrolijke opwarmer voor het Amsterdam Dance Event.

Theater: Sneakerz Amsterdam
In het Theater is het podium gereserveerd voor de echte studio-experts om met hun nieuwste producties te strooien. Zo is Baggi Begovic altijd goed voor een set met exclusief materiaal, en gekeken naar zijn inmiddels grote repertoire mogen er zeker eigen tracks worden verwacht. Op internationaal niveau doet de geboren Bosniër momenteel goede zaken, wat onderstreept kan worden met het gegeven dat hij op de nieuwe compilatie-cd ‘Defected In The House – Amsterdam ’09’ maar liefst drie keer voorbijkomt! Een logische sprong van Baggi Begovic is gemaakt naar de Groovenatics, die met hem onlangs nog de studio deelden voor de tracks ‘Journey’ en ‘Frozen’. De samenwerking lijkt goed te bevallen, aangezien de volgende Baggi Begovic en Groovenatics release alweer is aangekondigd met de titel ‘The Music’.

Een andere samenwerking die productioneel z’n vruchten afwerpt, is die tussen Franky Rizardo en Youri Donatz. Samen brachten ze ‘Wanna Be (Freak)’ en ‘I Like This Sound’ uit, waarvan laatstgenoemde wereldwijde erkenning kreeg via het compilatiealbum ‘Flamingo Nights Vol. 1 Ibiza’, gemixt door Fedde Le Grand en Funkerman. Onder begeleiding van MC Yanto laten zij op 10 oktober op geheel eigen wijze de lekkerste beats in de rondte stuiteren.

Speciale aandacht is er voor René Amesz, de DJ/producer die door Sander Kleinenberg ooit betiteld werd als de “Timbaland van de dance scene”. Deze bijnaam heeft de Rotterdammer te danken aan zijn sublieme gevoel voor originaliteit als het gaat om beats maken. Een perfect voorbeeld hiervan is zijn laatste release ‘Ridicule’, onlangs uitgebracht op Kleinenbergs label ‘Little Mountain Recordings’. Niet voor niets dus dat René Amesz begin september werd ingelijfd door boekingsbureau 1Management om het Sneakerz team met zijn briljante sound te versterken.

Studio: FOKTOP!
In de Studio gaat de tent los met onvervalste ‘fidget’ house. Hier smijt de FOKTOP! crew van DJ Rockid met knotsgekke platen zoals je die bijna nergens hoort. Het genre ‘fidget’ is een sterk opkomende sound die beschreven kan worden als een mengelmoes van house, hiphop, electro, breakbeat, garage, baile funk. Je moet het ervaren om erover mee te kunnen praten!

Onder de vleugels van Sneakerz MUZIK heeft DJ Rockid zijn project FOKTOP! gelanceerd, met een eigen label als basis. De buitensporig lekkere track ‘Hey!’ van Laidback Luke en Diplo is de eerste release en maakt met een top 10 notering op het downloadplatform Dance Tunes meteen een sterk statement. Op 10 oktober komt hij ongetwijfeld voorbij als DJ Rockid samen met zijn gasten Superblender, MC Dan Stezo, Mo Mc en ‘fidget-koning’ Jaimie Fanatic de tweede zaal van club Panama op z’n kop zetten. Bereid je vast voor op dit ongewone spektakel en bestel de cd ‘DJ Rockid presents: Foktop! Mixtape’ via Bol.com.

Meer Sneakerz
Na het Sneakerz Festival en zomerseizoen nog geen genoeg gekregen van de Sneakerz sound, of wil je je platenkennis uitbreiden met de hotste housetracks van dit moment? Scoor dan nu op www.bol.com de gloednieuwe compilatie ‘Sneakerz Festival’ (gemixt door Prok & Fitch en The Cube Guys) en ‘Sneakerz - Summer Sessions’ (drie cd’s in een box, gemixt door Ralvero, Veron en Gelazer!). Om ook alvast in de agenda te zetten: zaterdag 24 oktober staat er een exclusieve ADE Special van Sneakerz MUZIK gepland. In de luxe Studio en Lounge van de Escape in Amsterdam gaat het dak eraf met top dj’s Erick E, Prok & Fitch, The Cube Guys, D.O.N.S. en vele anderen.

Kaarten voor Sneakerz op 10 oktober zijn voor € 15 verkrijgbaar via www.sneakerz.nl en www.1management.nl . Voor het laatste nieuws en leuke acties: word lid van http://sneakerz.hyves.nl . Sneakerz volgen op Twitter kan via www.twitter.com/SneakerzNL .Nieuws / Verslagen
*
12-12-2009Foto's Sneakerz (deel 2) @ Panamchee
12-12-2009Foto's Sneakerz (deel 1) @ PanamaCREW
10-10-2009Foto's Sneakerz @ Panama (deel 2)chee
10-10-2009Foto's Sneakerz @ Panama (deel 1)CREW
02-10-2009Sneakerz - Sneakerz is foktop! in panama op 10 oktober
27-09-2009Foto's At The Beach With... DJ Roog @ BLM9 (deel 2/2)CREW
27-09-2009Foto's At The Beach With... DJ Roog @ BLM9 (deel 1/2)chee
06-09-2009Foto's Sneakerz BLM9 deel 2/2chee
06-09-2009Foto's Sneakerz BLM9 deel 1/2CREW
23-08-2009Tekstverslag Sneakerz Op Het Strand @ BLM9wisdom
12-07-2009Foto's Sneakerz Op Het Strand @ BLM9chee
Waardering 10 okt 2009 - Sneakerz
*
(0 waarderingen)
*
Twitter SneakerzNL
*

meer

layer1 area