Loading...
23 may 2009 - Mascaras Events: Velvet Red
*
Date:
23-05-2009 (saturday) 2190 days ago
Time:
22:00 - 04:00
Street:
Veerpolder 14
Visitors:
3 0
Win tickets:
Competition is closed.
Price:
13,90 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Marcello, Brian S, Alankara, Jazzy-D


Mascaras Events: Velvet Red
*
Mascaras Events: Velvet Red

Published: 28 April 2009

De stijlvolle gezichten van Mascaras

Op zaterdag 23 mei is er een hele speciale première in de Elephant Club in Warmond. Mascaras-events presenteert dan haar nieuwste concept met een uitgebalanceerde line-up! De kick-off zal bestaan uit grootheden als Dj Marcello, Brian S. en de live performances van Alankara en Jazzy-D. Een exclusieve avond waar deep-house en live jazz elkaar ontmoeten.

Quality events is waar het om draait bij Mascaras. Alankara en Jazzy-D zijn onder andere bekend van de exclusieve pianist/dj act in de Amsterdamse Supperclub. Om de glans van dit soort kleurrijke concepten te evenaren, hebben ze besloten een eigen feest te geven. Door uit te wijken naar een speciale locatie willen ze iedereen het optimale uitgaansgevoel geven.

Elephant Club
De keuze is gevallen op de exclusieve Elephant Club in Warmond, waarvan de deuren nog nooit eerder zijn opengegaan voor een dansfeest. De grotere capaciteit, stijlvolle inrichting, hoge geluidskwaliteit en vip arrangementen geven de club haar kleuren. En daarmee straalt deze plek alles uit wat Mascaras wil bieden: stijl. Er zullen meerdere edities worden gegeven op deze locatie. Met ieder een eigen thema en bijbehorende line-up.

De naam
Mascaras is de Spaanse vertaling van maskers en staat voor 'vele gezichten'. Getracht zal worden om elke editie een speciaal gezicht te geven. De kruising tussen producers en dj's on stage aangevuld met een aantal gerenommeerde jazzmuzikanten, doet mensen zowel dansen als genieten van topkwaliteit aan deep-house en jazz klanken. Het thema van deze avond is dan ook 'Velvet Red'. Rood refereert aan klasse en warmte.

Line-up
DJ Brian S. begon zijn carriere in de legendarische Club IT in Amsterdam waar hij samen met DJ Marcello de decks beroerde. Het duurde dan ook niet lang voordat zijn reputatie gesetteld was. Zijn positieve uitstraling en sexy, groovy, deephouse doen een dansvloer ontstijgen. DJ Marcello, bekend van onder andere Chemistry, is tegelijk veteraan en enthousiasmerend motor van de Amsterdamse dance-scene. Hij stond jaren geleden aan de basis van de bruisende hoofdstedelijke danscultuur en is in al die tijd nog steeds een toonaangevend rolmodel. DJ/Producer Alankara heeft met zijn tracks als 'No Worries' en 'Why don't you see the signs' vele mensen al weten te overtuigen. En staat bekend om zijn heerlijke warme producties met een laidback groovy feeling. De muziek van deze jonge Nederlandse artiest zou eigenlijk standaard in je platenkast moeten staan.

Pianist/DJ Jazzy-D bekend van de internationale hit 'tru da roof' van Future Groove Express en samenwerkingsverbanden met ondermeer Hans en Candy Dulfer. Heeft zijn strepen al meer dan eens verdiend binnen het huidige dance spectrum.

Future Grooves Live is een combinatie van pianist DJ Jazzy-D en DJ/producer Alankara aangevuld met de vocalen van Mavis Acquah en de sax-klanken van Maarten Hogenhuis. Combineer deze talenten en er ontstaat een soulfulle, jazzy, uplifting deephouse experience van de bovenste plank.

Samen met de mensen en de locatie hoopt Mascaras een sfeer te creëren die de organisatoren omschrijven als 'nouveau-chic'. Mascaras voor een optimale sfeerbeleving. http://www.mascaras-events.nllayer1 area