Loading...
5 juni 2009 - 300mph
*
Datum:
05-06-2009 (vrijdag) 1776 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
Factory 10
Straat:
Maashaven ZZ 1-2
Bezoekers:
10
Organisatie:
Sappig produkties
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00 excl. fee Deur: 15,00
Muziekstijl:
House | Minimal | Tech-house | Techno
Deel:

300mph
*
300mph

05-06-2009 Factory 010!

Na een maand te hebben overslagen is er weer een editie van 300MPH op de tiende verdieping van de Maassilo in Rotterdam. Wie op een van de afgelopen 6 edities is geweest, weet dat het een absoluut knalfeest is! Zoals de naam het al verraadt gaat het met een hoge snelheid van kwaliteit, sfeer en pompende techno. Ben je er nog niet geweest dan moet je als Nederlandse Technoliefhebber dit feest een keer meegemaakt hebben. Het is een unieke samensmelting van een goed concept, een ubervette locatie en altijd een line-up om je vingers bij af te likken. Voor deze editie op vrijdag 5 juni staat er ook weer een zeer goede line-up om met 300MPH los te gaan!

André Galluzzi werd geboren in Frankfurt op 18 juli 1973 en is opgegroeid in Wiesbaden. Vandaag de dag woont hij in Berlijn. De Duitser van Italiaanse afkomst begon zijn carrière in 1989 met draaien in club "The Pie" waar hij achter de bar werkte. Door het wegvallen van de zieke huis dj krijgt hij zijn eerste kans op plaatjes te draaien. Vanaf 1990 draait hij in clubs als "Parkcafe" (Wiesbaden), "Dorian Gray" (Frankfurt), de legendarische "Bunker" in Berlijn en hij draait regelmatig in de "M" in Mainz. Rond '94 sluit hij zich aan bij het Neutron Label waar hij in contact komt met Paul Brtschitsch. Hiermee start hij "Taksi Records" waar op 1995 de eerste release verschijnt.

Deze wordt direct omarmd door de Duitse techno grootheid Sven Vath. In 1996 verhuist Andre Galluzi naar Berlijn. Waar hij resident wordt van de bekende Tresor feesten. Hij komt ingeschreven te staan bij Good Groove Bookings. Vanaf hier neemt zijn carrière een ongekende lift, doordat zijn Agency voor hem internationale gigs regelt. Tegenwoordig is de man niet meer weg te denken uit het minimal circuit en behoord hij tot het toonaangevende Cocoon stalletje van Sven Vath himself! Hij onmisbaar met zijn tracks op de Cocoon cd´s en vertegenwoordigd wereldwijd Cocoon waaronder ook als resident in Amnesia op Ibiza.

Joey Daniel zal als resident van het concept niet ontbreken! De afgelopen maanden stond hij op concepten als Circoloco, Cocoon, Electric Deluxe en samen met Locodice tijdens de Nederlandse editie van zijn wereldwijde tour. Ook Rotterdams eigen Secret Cinema zal voor het eerst tijdens 300MPH een optreden verzorgen. Het kon natuurlijk niet uitblijven dat een van de grootste acts van de Maasstad op deze avond in zijn eigen Rotterdam zou optreden. Ook Olene Kadar (betekend " tot het einde van mijn leven") zal een knallend optreden komen geven. Opgegroeid in Friesland heeft hij jarenlang opgesloten in een schuur de beste Techno weten te verzamelen en te produceren. Inmiddels woont hij in de Randstad en heeft een hele horde fans aan zijn baard hangen!

Een goede maaltijd heeft altijd de beste garnering, in de techno is dat natuurlijk Rauwkost. Dit live collectief zal voor de tweede keer zijn opwachting maken op 300MPH. Wie er de vorige keer was, weet wat dit betekent. HET DAK ERAF!

Het feest is perfect gepland in de week dat alle examens zijn afgelopen. Maar ook voor de niet-studenten onder ons is het de ideale start voor een hete zomer van 2009Waardering 5 jun 2009 - 300mph
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area