Loading...
7 maart 2009 - Girlslovedj's
*
Datum:
07-03-2009 (zaterdag) 1868 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,7 / 5)
Straat:
's-Gravesandestraat 51
Bezoekers:
Organisatie:
Enter Dexter
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
14,00 excl. fee Deur: 16,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Noodlanding DJs, Bendeleider, Brutuzz, Oslo Hilton, Missinglinks & Rubywax, Aiscream, TomDamienLo, Nizzle, Vanilla Nice

Girlslovedj's
*
Girlslovedj's

GirlsLoveDJs Maar..Maar..Maar

Op Zaterdag 7 maart keert GirlsLoveDJs terug in Hotel Arena, de locatie waar het evenement 2 jaar lang maandelijks plaatsvond. Dit evenement is een eerste editie van een serie van drie feesten die de organisatie dit jaar in Hotel Arena zal organiseren.

De organisatie van GirlsLoveDJs vindt het leven een feestje en daarom geeft zij ook geregeld een feestje! Als zij dan een feestje geeft, probeert zij de aller puurste benadering van een feestje (zoals een verjaardag) te vertalen naar een professioneel evenement! Vandaar dat er ook eclectisch (gevarieerd) gedraaid wordt. Een verjaardag met alleen maar minimal of fidgethouse is toch best wel een zure verjaardag, alleen al om het feit dat er geen Abba gedraaid wordt De "boy meets girl" benadering van een feestje is er eentje die al bekend is vanaf de brugklas en is een gevoel dat we ons allemaal herinneren alsof het onze eerste kus was. Precies dat gevoel probeert de organisatie te vertalen in een georganiseerde chaos die GirlsLoveDJs heet.

Wat is GirlsLoveDJs?
GirlsLoveDJs is Nederlands bekendste en vooral tofste partyconcept dat is uitgegroeid tot een heus Dance merk. Een merk dat een gevoel vertaald in een product en dat zelfde product aanbiedt bij de doelgroep die erbij past. Zo wordt de GirlsLoveDJs clothing verkocht aan party people over de hele wereld. Japanse partypeople, blanke, Arabische, Poolse en zelf Indiase, Australische en Hawaiaanse partypeople.

Maar wat draaien jullie dan?
Eerlijk toegegeven: als je alles draait, is het vrij onduidelijk in welke stijl je draait. Tenzij er een duidelijke lijn in zit en je een signature hebt.

Maar wat is die singature dan?
The GirlsLoveDJs signaturesound is een snelle mix van gevarieerde muziekstromingen oftewel Eclectic Dance. Met Eclectic Dance wordt precies bedoeld wat het letterlijk betekent: Gevarieerde Dansmuziek. Voor GirlsLoveDJs betekent gevarieerde dansmuziek alle coole popdance hits vanaf de jaren 70, 80, 90, 2000 tot aan de hits van morgen. Afgewisseld met disco, rock, soul, hiphop, RnB, alternatieve pop, en alle house en electro stromingendus booty, Breaks, drum n bass, crunk, dirtysouth, en alle muziekstromingen die gewoonweg niet in een hokje te plaatsen zijn zo gruwelijk.

Anyway! Het is dus geen housefeest. Het is een cool feest! Een feest waar alles dat cool is gedraaid wordt. Een feest waar geen verschil wordt gemaakt wordt tussen oud of nieuw of tussen hard of soft, langzaam of snel, mooi of lelijk. Het voornaamste criterium voor de sound is of het cool is. En of het zowel leuk is voor jongens als meisjes en vooral voor meisjes - Want meisjes make the world go round! - Commercieel en underground staan ver beneden aan het lijstje van belangrijke criteria, want, impliceren dat underground cool is en commercieel niet, is een vooroordeel waar al vele voor GirlsLoveDJs op zijn stuk gelopen.

Het is origineel, het is echt, het is kunst, het is liefde! Het is aan!Overige data GirlsLoveDJs
*
10-05-2014Win
Waardering 7 mrt 2009 - Girlslovedj's
*
(0 waarderingen)
*
Twitter GirlsLoveDJs
*meer

layer1 area