Loading...
31 december 2008 - Soigné: New Years Eve
*
Date:
31-12-2008 (wednesday) 1933 days ago
Time:
22:00 - 06:00
Location:
Club Rex & Musk
Street:
Groest 23/53
Visitors:
1
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
40,00 excl. fee
Music Style:
Soulfull House
Website:
www.crunc.nl
Share:
Line-up:


Extra info
*
Entree: 1 ticket voor 2 party's!

New Years eve Musk&Rex is een combikaart dit betekent dat je van Musk naar Rex kan lopen en andersom

Soigné: New Years Eve
*
Soigné: New Years Eve

Ook dit jaar weer Soigné tijdens NYE

Wat is New Years Eve zonder champagne? Het knallen van de kurk, het toosten met je familie, vrienden of liefde van je leven. Het is het einde van 2008 en het begin van 2009 en dit wil je zo goed mogelijk beginnen! Het mocht ook eigenlijk niet ontbreken, de champagne society op NYE, daarom komt Crunc met een speciale Soigné editie in the Musk.

Deze avond zal Soigné extra groots uitpakken. Hoe? Dat houden we nog even geheim, maar verwacht een 12 uur moment om nooit te vergeten. Musk zal in het teken staan van het begin van 2009 met heel veel champagne.

Voor deze editie is er een extra vette line up, om het nieuwe jaar keihard in te knallen! Zo zullen onder andere de volgende artiesten 'acte de presence' geven;: Jaziah, Joshua Walter, Tom Boye, Fedor Limjoco, Robert Feelgood, Jurgio Ratello en Firebeatz. De heren worden bijgestaan door de opzwepende sexy vocals van MC Choral, de rauwe woorden van MC Knowledje en de altijd aanwezige Saxy Mr. S. op saxofoon.

NYE Rex & Musk
Musk en Rex komen dit jaar met wel iets heel bijzonders. Met een kaartje heb je zowel toegang tot REX als MUSK! Club Rex opent 10 december officieel haar deuren en heeft een waanzinnige line up tijdens NYE. Oa Dr. Kucho (ES) & Gregor Salto worden herenigt na hun knaller van een hit ''Lie to yourself''. Verder zorgen Mike van Loon, Manga, Lex Empress, Saxy Mr. S. en Frank the Tank voor een overgetelijke avond.

Dus kom op 31 december naar de Musk (en Rex) en toost met ons op een geweldig feestend en "Cruncvol" 2009. De deuren van de Musk zijn geopend vanaf 23:00 uur en het feest zal tot in de vroege uren door gaan. Voorkom teleurstelling en koop je tickets snel, want op=op! Tickets zijn verkrijgbaar via de bekende Free Record en Primera Shops of online te bestellen via; www.crunc.nl en www.ticketonline.nl. Tickets in de voorverkoop kosten 40,- met groot voordeel dat je met één ticket dus naar de Musk en de Rex kan.

Wil echt knallend het nieuwe jaar in gaan en jezelf optimaal in de watten te laten leggen? Dan is er nog de mogelijkheid om een viptafel voor jou en vijf vrienden en/of vriendinnen te reserveren. Voor reserveringen en meer informatie mail naar vip@crunc.nl of bel tijdens kantooruren naar 035-7502967.

Let's pop a bottle and enjoy the taste of champagne and the sound of Crunc. Let's enjoy the start of 2009 at the Musk!

Soigné = elegantly done, secretive, sophisticated & confident, but above all: Soigné is YOU!Rating 31 dec 2008 - Soigné: New Years Eve
*
(0 ratings)
*
layer1 area