Loading...
31 october 2008 - Freaky Friday
*
Date:
31-10-2008 (friday) 2394 days ago
Time:
23:00 - 04:00
Location:
 (4,5 / 5)
Street:
Oostelijke Handelskade 4
Visitors:
5 0
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
12,50 excl. fee Door: 15,00
Music Style:
House, Eclectic
Hotels:
Bookings.com
Share:

Freaky Friday
*
Freaky Friday

Published: 22 September 2008

Freaky Friday is back!

Licht gespannen en vol verwachting hebben honderden mensen op dit moment gewacht. Het spraakmakende evenement Freaky Friday zal haar rentree doen op 31 oktober 2008 in de Panama. Het afgelopen jaar is het in de Panama een aaneenschakeling van drukbezochte en onvergetelijke avonden geweest. Panama maakt sinds kort gebruik van het beruchte geluidssysteem Funktion one. Dit schijnt het beste geluidssysteem ter wereld te zijn! Bovendien is Panama een prachtige ruime locatie om een goed verzorgd evenement te organiseren. Daarom heeft Freaky Friday voor een Grand Opening in Panama gekozen.

Freaky Friday trakteert je deze avond op een smaakmakende line- up:

BRIAN CHUNDRO & SANTOS zullen deze avond op spectaculaire wijze gaan openen. Deze snel opkomende sterren zullen alles uit de kast halen om de avond al in een vroeg stadium naar een hoogtepunt te brengen.

MARC BENJAMIN is het zeer getalenteerde broertje van Mc Lady Bee. Deze jonge vent is nog maar net 19 jaar en heeft al in heel wat clubs achter de draaitafels gestaan. Als MARC BENJAMIN aan het 'spinnen' is dan viert het genot onophoudend de boventoon.

MELLY MEL draait al sinds 1994. Deze allrounder heeft vrijwel elke muziekstijl wel eens gedraaid. Tegenwoordig draait MELLY MEL het liefst housemuziek. Het publiek zal tijdens zijn set beats horen die steevast in het gehoor liggen en de passie zal onvoorwaardelijk door een ieders bloed stromen.

BILLY THE KLIT heeft een unieke muziekstijl die hem in een rap tempo groot en geliefd heeft gemaakt bij een divers publiek. Hij zal tijdens deze avond als enige dj een eclectische set gaan draaien, waarbij hij verschillende muziekgenres moeiteloos in elkaar over zal laten vloeien.

LEROY STYLES heeft voor iedereen een verassende en frisse ervaring in petto. Deze bescheiden man mag op het grote podium een laatbloeier zijn, maar dat doet zijn geweld de afgelopen maanden juist heftiger doordreunen.

D-RASHID is naast dj ook een goede producer. Deze topper zal er dan ook voor gaan zorgen dat er tot in de late uurtjes doorgeknald zal worden tijdens Freaky Friday. De draaikunsten van D-RASHID zullen bij het publiek zorgen voor een ongekende energie en uitbundigheid!

MO MC kwam in 1998 op het idee om te gaan 'spitten' toen hij met zijn vriend MELLY MEL in de auto zat. Sinds die tijd heeft Mo Mc de microfoon nooit meer los gelaten. Zijn stem is van ongekende kwaliteit.

FUNK'D FLOYD zal deze avond voorzien van verassende geluiden met een ongekende percussie-set. De studio in Panama zal door Sensative Deluxe worden gehost. Zij hebben voor deze keer niemand minder dan D-Vario en Flava uitgenodigd die zullen zorgen voor een fijne eclectische set. Deze talenten zullen worden bijgestaan door Mc Eazy Nedd en Perry Mystique.

Voor de liefhebber is er de mogelijkheid om dit evenement als V.I.P. te ondervinden. Als V.I.P. kun je in Panama zowel dansen en loungen. Je hebt dan de mogelijkheid om een eigen tafel met flessen drank te nemen. Verder kun je genieten van een prachtig uitzicht over de dansvloer. Voor meer informatie over een V.I.P. treatment mail naar info@freakyfriday.nl. Bemachtig je tickets snel online via www.freakyfriday.nl of www.paylogic.nl ( vanaf maandag 22 September).

Freaky Friday brengt je naar een sensuele dimensie waarbij niet alleen uitgaan centraal staat, maar waarbij in combinatie met verwennerijen de avond tot een hoogtepunt wordt gebracht.

Float like a butterfly, Sting like a bee, when you come to party so freaky.layer1 area