Loading...
6 september 2008 - Framebusters
*
Datum:
06-09-2008 (zaterdag) 2049 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Rembrandtplein 11
Bezoekers:
Organisatie:
Escape Productions
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00
Max.bezoekers:
1.300
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Framebusters
*
Framebusters

Een nieuw seizoen Framebusters @ Escape: september 2008

De lauwe zomer is weer voorbij, het is weer tijd om de warme clubs in te duiken! September is altijd de aftrap van een nieuw (cultureel) seizoen, en ook Escape doet hieraan mee. Framebusters resident Raymundo heeft weer een grote lijst aan top artiesten weten te boeken. Zowel voor de house zaal als de eclectische sounds in Escape deLux zijn er interessante dj's van de partij, zoals Roog, Jip Deluxe, Ruby Wax en Lars Vegas. En ook bij het Amsterdam Dance Event kom je in Escape wel aan je dance trekken, met artiesten als Paul van Dijk, Chocolate Puma en de huidige sensatie uit Engeland: de Shapeshifters.

Maar eerst nog een vol Framebusters programma in september. Zaterdag 6 september zal Raymundo traditiegetrouw de aftrap van deze maand voor zijn rekening nemen. Maar liefst zes uur lang zal hij solo samen met mc Yanto de sexy en opzwepende sound van dé wekelijkse Amsterdamse clubavond laten horen, Framebusters all night long! Iedereen komt hier elke zaterdag samen om het weekend feestelijk te vieren, met het beste en nieuwste op het gebied van muziek, licht en geluid, alles strak op elkaar ingespeeld. In de deLux zaal is Danney vanavond de baas. Werkelijk alle muziekstijlen zullen langs komen, als het maar dansbaar is!

De week erop, op zaterdag 13 september, vindt de maandelijkse Amsterdam Rockin' avond plaats tijdens Framebusters. Samen met Shape resident en muzikaal maatje Frederik Abas en Costar op de saxofoon maakt Raymundo er altijd een spetterend feest van wat elke maand standaard tot een zeer uitgelaten dansvloer én VIP deck leidt. Ook mc Yanto is uiteraard op dit festijn aanwezig om met zijn loepzuivere lyrics extra kracht bij te zetten. In deLux kan je genieten van de eclectic sounds van Lars Vegas van Girls Love DJs en zijn muzikale maatjes.

Zaterdag 20 september zijn Jip Deluxe en Marc MacRowland in het huis. Sneakerz, Matrixx, Latin Brutality, FFWD, Latin Lovers, Emporium waar was Jip niet te vinden deze zomer? En ook Marc had een drukke agenda met feesten en festivals als So Sexy, Sushi Samba en Chocolatin. Samen met Raymundo zorgen zij ervoor dat je jouw zomer nogmaals beleeft! Ruby Wax zorgt deze avond voor de eclectische tunes in de deLux zaal.

Of Roog nou met Erick Morillo tijdens Subliminal Sessions de Pacha op Ibiza onveilig maakt, of met Erick E als Housequake door Nederland tourt, het gaat altijd los! Maar ook met zijn broer Greg van Bueren weet hij wel een feestje te bouwen, zowel in de studio als op menig internationaal feest. Dit wil niet zeggen dat 'ie alleen z'n mannetje niet staat. Daarom heeft Raymundo hem op deze laatste zaterdag van september, de 27e, uitgenodigd om de real house music lovers te verwennen. Joshua Walter rockt de deLux met zijn eigenzinnige sounds.

De entree bedraagt 15,- op zaterdag en de tijden zijn 23.00-05.00. Meer informatie over Framebusters, foto's, muziek, filmpjes, en de menukaarten van Escape Caffe & Lounge vind je op het vernieuwde www.escape.nl . Een VIP arrangement voor vier personen tijdens Framebusters kost 235 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.Waardering 6 sep 2008 - Framebusters
*
(0 waarderingen)
*
Twitter escapeamsterdam
*meer

layer1 area