Loading...
23 oktober 2008 - ADE One Night Only
*
Datum:
23-10-2008 (donderdag) 2004 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
1
Organisatie:
Party Planners BV
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Victor Calderone (US), Misstress Barbara (CA), Adultnapper (US), Funkerman, D.O.N.S. (DE), The Cube Guys (IT), Eddie Thoneick (DE), Prok & Fitch, Muzzaik, Belocca & Soneec


Extra info
*
Hosted by: 1Management&AM ONLY (US)

ADE One Night Only
*
ADE One Night Only

1NightOnly vult Panama met tech-house

AM Only - gevestigd in Brooklyn, New York - is zonder twijfel het grootse en meest toonaangevende artiestenkantoor van de wereld. Tijdens het Amsterdam Dance Event presenteert AM Only enkele technohelden die in Nederland zelden te horen zijn, op donderdag 23 oktober in club Panama. Voor deze showcase heeft AM Only de handen ineen geslagen met het Amsterdamse 1Management: het bureau dat de Panama Studio deze avond invulling geeft, met internationale deep-house dj's die vanaf komend jaar door 1Management vertegenwoordigd gaan worden. Samen organiseren de twee organisaties: 1NightOnly, 23 oktober van 19.30 tot 03.00 uur.

Line-up AM Only @ ADE
Het Amerikaanse bureau verzorgt de boekingen van David Guetta tot Tiga. Van Sharam Jey tot Speedy J, en vele anderen. AM Only presenteert tijdens de 1NightOnly bijzondere namen die het mainstream publiek in Nederland vooralsnog wellicht ontgaan zijn, maar die een portie aandacht dubbel en dwars verdienen. Aansluitend bij het achterliggende idee van het Amsterdam Dance Event, laat de clubavond 1NightOnly 'iets anders' laten horen dan wat in Panama gebruikelijk is.

Ongebruikelijk is onder andere de Canadese (met Siciliaanse roots): Misstress Barbara. Het Awakeningspubliek onderhoudt een warme relatie met deze mistress, gezien het aantal keer dat zij er inmiddels te gast is geweest. Met haar soulful, funky techno (tegenwoordig niets meer boven de 132 bpm) vindt zij haar weg naar het hart van de echte technoliefhebber. Ook haar verschijning, die voor de nodige eyecandy achter de draaitafels zorgt, is mooi meegenomen. Haar techno producties scoren keer op keer goed in verschillende internationale charts. Het feit dat haar werk ook op labels als Bedrock en Border Community uitkomt, laat zien dat zij tot de frontlinie van de pioniers in de elektronische muziek behoort tussen artiesten als Nathan Fake, Adam Beyer en 2raumwohnung. De vele sets van Barbara op 3voor12.nl geven stuk voor stuk heerlijke voorproefjes van haar uiteenlopende techno sound, die zij 23 oktober in Panama zal laten horen. Ook de New Yorkse Adultnapper doet techno. Eerder draaide hij al een paar keer in de Sugar Factory. Nu maakt hij zijn debuut in Panama.

Lange sets waarin de volle breedte van house muziek de revue passeert, zijn aan Victor Calderone goed besteed. Met de jarenlange ervaring in verschillende stijlen die hij opdeed in diverse top clubs van New York heeft hij het housegevoel in de vingers gekregen. Zijn sets bewegen zich met veel gemak van diepe tech-house naar trancy techno in de trend van Carl Cox en Dubfire; op andere momenten begeeft hij zich weer meer op het gebied van de electro house. Over all worden zijn sets vaak geplaatst in het hokje van de tribal house. De remixen voor Goldfrapp, Madonna, Sting en Beyoncé, maken dat Victor Calderone ook als remixer tot de absolute wereldtop behoort. Over zijn samenwerking met Madonna zegt Calderone: "She just sends me the vocals and she doesn't give me any guidelines. She just tells me to do my thing." Inmiddels heeft hij negen verschillende remixen gemaakt voor de popdiva. Op dit moment is Calderone al enige tijd bezig met het produceren van zijn eigen artiestenalbum. Een aantal exclusieve tracks van het album, wil hij 23 oktober graag op het ADE publiek testen. Meer tech-house komt deze avond uit de koker van Funkerman, de enige Nederlandse artiest op dit feest.

Internationale divisie 1Management
Op het artiestenrooster van 1Management prijken grote namen als Fedde le Grand, Erick E, Lucien Foort, Baggi Begovic en vele andere nationale house dj's. Het kantoor, dat onlangs binnen Amsterdam naar een nieuwe, grotere locatie is verhuisd, is druk bezig een internationale divisie op te zetten. Een selectie van wie 1Management in het nieuwe jaar allemaal gaat vertegenwoordigen, geeft op 23 oktober in de studio van Panama acte de presence. Met uit Duitsland: D.O.N.S. en Eddie Thoneick, uit Hongarije: Muzzaik en Belocca & Soneec, uit de UK: Prok & Fitch, en de Cube Guys uit Italië. De studio waar deze artiesten live aan de slag gaan achter de draaitafels, gaat lekker vroeg open: vanaf 19.30 uur is iedereen welkom. Vanaf 22.00 uur worden ook de deuren geopend van de hoofdzaal, de AM Only area. Tickets zijn te koop via: www.1management.nl en www.panama.nl.Waardering 23 okt 2008 - ADE One Night Only
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area