Loading...
30 augustus 2008 - Dj Patrick's Birthday
*
Datum:
30-08-2008 (zaterdag) 2057 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 07:00
Straat:
Delftsestraat 15
Bezoekers:
Prijs:
9,00 excl. fee
Max.bezoekers:
4.500
Muziekstijl:
House | Eclectic
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.hmh.nl
Deel:

Dj Patrick's Birthday
*
Dj Patrick's Birthday

Put your hands up for DJ Patrick!

DJ Patrick'S BIRTHDAY BASH

Natuurlijk kennen we Patrick allemaal als de meest ophypende deejay van Nederland, dat maakte hij nog even extra duidelijk op de afgelopen Danceparade, waar hij het wederom weer voor elkaar kreeg een massaal aantal mensen achter de truck van de HMH te laten springen. Met zijn energieke manier van draaien, aangesterkt door de altijd duidelijke lyric: "put your hands up" weet hij de crowd binnen een mum van tijd in volledige extase te brengen.

Na het succes van vorig jaar, waar de gekste shows en de beste deejays hoog in het vaandel stonden, Vieren we het dit jaar nog vetter! Met deejays Hardwell, Lucky Charmes, Vato Gonzalez, Chris Rox, Charly Lownoise en nog veel meer!

Wanneer je iets te vieren hebt kan je natuurlijk niet zonder champagne, daarom krijgt iedereen die voor 12 uur binnen is, gratis een glas champagne voor de big birthday champagne toast. Niet alleen Patrick is degene die vanavond kadoos gaat ontvangen, speciaal voor deze gelegenheid geeft Hollywood Music Hall een BMW 1 Serie weg!

Hollywood Music Hall blijft deze zaterdag open tot 07:00u!Waardering 30 aug 2008 - Dj Patrick's Birthday
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area