Loading...
16 augustus 2008 - Beautiful
*
Datum:
16-08-2008 (zaterdag) 2071 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
11
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 15,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:

Beautiful
*
Beautiful

BEAUTIFUL: Sex And The City Edition

Sex and the City heeft heel wat teweeg gebracht bij vrouwelijk Nederland. Eindeloos werd er na iedere aflevering van deze hitserie nagekeuveld over Mr Big, Cosmopolitans, sex en natuurlijk de fantastische quotes. Maar als er íets is dat door La Bradshaw op de kaart is gezet, dan zijn het wel de killer heels and fabulous outfits.

Daarom is het geen verassing dat een feest als Beautiful 'sex and the city edition' haar bezoekers uitdaagt zich fashionably te kleden. "Dress up cause the best dressed girl wins a pair of killer heels"; aldus de flyer. Een avond vol mooie mensen wordt het in ieder geval zeker; dansende modellen en echte 'pretty boys' achter the decks

THEATER:

Sunnery James & Ryan Marciano
Dit duo, niet meer weg te denken uit de dance scene, heeft slechts één doel "to entertain as many people as we can" . En dit gaat de heren aardig af. Zet ze samen in een dj booth en er ontstaat een chemistry die je maar weinig tegen komt. Niet alleen sluiten ze muzikaal gezien naadloos op elkaar aan, ze lijken ook feilloos aan te voelen wat hun publiek wil.

Vanaf het eerste moment dat James & Marciano elkaar ontmoetten, besloten ze samen iets te gaan doen met hun gezamenlijke passie voor house muziek. Geïnspireerd door grootheden als Dennis Ferrer en Kerri Chandler betraden zij de Nederlandse clubs. Het duurde niet lang voor hun 'deep funky house sound' werd opgepikt. Inmiddels zijn het bekende gezichten en vormen ze zelf een inspiratiebron voor
jong talent.

Maar Ryan & Sunnery hebben meer ambities. Naast het draaien zelf zijn ze druk bezig met produceren. Ook dit doen ze samen. Hun eerste track 'PINA' werd afgelopen mei gereleased. Volgens hen zijn ze nog maar net begonnen; "The best is yet to come!".

Leroy Styles
"Leroy Styles stands for groove, minimal and funky techno. Or as he likes to call it; just house." De getalenteerde Styles kocht in 2001 zijn eerste platen en begon, samen met jeugdvrienden, te oefenen op geleende decks. Hij kreeg de smaak te pakken en kocht een jaar later zijn eigen draaitafels. Het oefenen loonde, want Styles kreeg de kans zijn kunsten te vertonen in een lokale R&B tent. Hoewel hij een goed set wist neer te zetten, realiseerde hij zich dat zijn voorliefde voor house hier niet helemaal begrepen werd. Zijn eerste echte gig werd kwam later pas, in de Off Corso". Vanaf dat moment ging het snel voor Leroy.

Ook hij is tegenwoordig, naast het draaien, in de studio te vinden. Werkend aan zijn eigen tracks. Zijn eerste release "Just Bounce" heeft al de aandacht weten te trekken van helden als Sander Kleinenberg, Roger Sanchez en Rene Amesz. Houd deze jongen in de gaten!

Billy the Klit
Billy is geen onbekende voor Panama. Jaren behoorde hij tot de vaste kern van de Sneakerz-clan.Tegenwoordig is hij absoluut niet meer weg te denken uit de Nederlandse partyscene. Samenwerkingen met de grootste artiesten, sets op de heetste feesten en hordes fans die niet alleen op zijn mixtechnieken afkomen, zijn enkele punten die hij zich als trotse artiest mag toe-eigenen.

STUDIO:

LE MAR b2b FETISH FERDI
Back2Back battles zijn in het hedendaagse uitgaansleven niet meer weg te denken. Met opzwepende househits proberen twee deejays elkaar telkens weer te overtreffen, wat zorgt voor een uitzinnige menigte. De strijd moet je kunnen voelen waardoor de omgeving van cruciaal belang is. De studio in Panama is zo'n locatie waarin de strijd van dichtbij kan meemaken. Ditmaal staan de twee housetalenten Fetish Ferdi tegen Le Mar lijnrecht tegenover elkaar. Festish Ferdi met zijn eigen Funky, Groovy , Soulfull, Eclectronical House Sound neemt het op tegen Le Mar, het begrip Housemusic zelf. Met vele residenties bij de grootste clubs en feesten hebben deze rijzende sterren hun naam gevestigd in de dancescene.

Johnny de mol
Een echte internationale ster mag niet ontbreken bij Beautiful. Al op jonge leeftijd ontdekte vrouwenmagneet Johnny zijn passie voor het artiestenvak. Na een tijdje in een band te hebben gespeeld bloeide de liefde voor house muziek helemaal op. Inmiddels weet Johnny zijn weg in de studio van Panama aardig te vinden. Onlangs draaide hij nog tijdens Natural in Panama . Johnny is niet alleen een Dj, maar hij is ook een presentator, een acteur en een producent.

Tot slot doet Zenthar, één van de vaste Vj's van Panama*, het oog een verrijking door middel van fantastische graphics en visual effects.

Beautiful: zaterdag 16 augustus 2008 te Panama*Waardering 16 aug 2008 - Beautiful
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area