Loading...
20 september 2008 - Intuition Invites: Above & Beyond
*
Datum:
20-09-2008 (zaterdag) 2035 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Rhoneweg 36/1
Bezoekers:
3
Organisatie:
Alda Events
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
22,50 excl. fee Deur: 27,50
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Above & Beyond, Gareth Emery, Menno de Jong

Intuition Deep Area:
Peter Horrevorts, Fine Taste, Ruben de Ronde


Intuition Invites: Above & Beyond
*
Intuition Invites: Above & Beyond

INTUITION INVITES ABOVE & BEYOND

Intuition Invites laat weer van zich horen. Begin dit jaar ging de uitnodiging naar Markus Schulz, nu gaat de uitnodiging richting Groot Brittannië. Op zaterdag 20 september staat 'Above & Beyond' in 'The Sand' in Amsterdam.

Het trio uit Londen ontstond in 2000. Producer Tony McGuinness sloot zich aan bij Jono Grant en Paavo Siljamäkide, de oprichters van Anjunabeats en mannen achter Oceanlab, Tranquility Base en POS . Na jarenlang remixen te hebben gemaakt voor artiesten als Tiësto en Madonna werd in 2006 hun debuut album 'Tri-State' gereleased. Dit album werd vervolgens uitzonderlijk geprezen door de lezers van het meest toonaangevende Dance magazine ter wereld, het Britse DJ Mag. Ook behaalden zij vorig jaar een 6e plek in de top 100 van dit zelfde magazine. Om het succes helemaal compleet te maken wonnen zij tijdens de Winter Music Conference 2008 ook nog de award voor 'Best Underground Dance Track' voor de track 'Home'. Aan succes ontbreekt het deze jongens dus zeker niet. Na ruim 2 jaar niet meer in Nederland te hebben opgetreden is het dan op 20 september 2008 eindelijk weer zo ver en zetten zij, speciaal voor Intuition, voet op Nederlandse bodem!

A&B: "It's been a while, but visiting Holland is great, especially for Intuition. We love the Dutch audience and together with Menno it is going to be a perfect party"

Intuition heeft afgelopen jaren aan naamsbekendheid gewonnen middels het 'Intuition Summer Festival' op Beachclub Bloomindale en het 'Intuition Winter Event' in Pamana. De grote man achter Intuition is Menno de Jong. Hij heeft reeds met vele grote namen samengewerkt en zal op 20 september natuurlijk ook zelf een set voor zijn rekening nemen.

Menno de Jong: "Above & Beyond in The Sand betekend gegarandeerd een legendarische avond, voeg daar Gareth Emery aan toe en deze Intuition Invites kan niet meer stuk lijkt me."

Aangeprezen door DJ's als Paul van Dyk en Ferry Corsten, is Gareth Emery ook hard op weg om zijn naam stevig op de kaart te zetten. Een 31e plaats in de DJ Mag top 100 in 2007 en met dit jaar een artiesten album in aantocht, is hij meer dan een waardige gast voor Intuition. Zijn sound is een combinatie van House, Trance en Progressive, kortom een uniek geluid.

De Intuition Deep Stage voorziet ook volop in de muziek behoefte. Ruben de Ronde zal in die area een trance set neerzetten, Fine Taste zal vervolgens met house en tech-house een muzikale brug vormen naar de techno sound van Peter Horrevorts, die dit jaar ook live bij Rock It te bewonderen is. Met een grote naam als 'Above & Beyond', mister Intuition Menno de Jong zelf, Gareth Emery en de Intuition Deep Stage beloofd het een mooie avond te worden. Kom dus op 20 september naar de tweede editie van Intuition Invites 2008 in The Sand Amsterdam!!

De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via ww.aldaevents.com en www.intuitionevents.com en kosten 22,50. Je kunt je kaartje ook kopen bij elke willekeurige 'Primera' bij jou in de buurt! Aan de deur worden kaarten voor 27,50 verkocht.Waardering 20 sep 2008 - Intuition Invites: Above & Beyond
*
(0 waarderingen)
Agenda Alda Events
*
*
Twitter Aldaevents
*meer

layer1 area