Loading...
6 augustus 2008 - Famous Night Out
*
Datum:
06-08-2008 (woensdag) 2081 dagen geleden
Tijd:
22:00
Locatie:
 (3,7 / 5)
Straat:
Meent 106
Bezoekers:
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.b-e-d.nl
Deel:
Line-up:


Famous Night Out @ BED 6 augustus met Lucien Foort
*
Famous Night Out @ BED 6 augustus met Lucien Foort

Op woensdag 30 juli, 6, 13, 20 & 27 augustus is het weer tijd voor de Wednesday Night Skate. Met z'n allen 5 avonden rollen door Rotterdam! Ook het horecapersoneel rolt gezellig mee! Na afloop van de tocht rol je natuurlijk BED in voor de heerlijkste drankjes en muziek! Elke woensdag wordt je verrast met de beste platen van verschillende bekende dj's. Of je nou werkt of studeert, FNO is er voor iedereen die zin heeft om er even lekker tussenuit te zijn en te genieten van de avond met een drankje in je hand.

Op 6 augustus zal onze Rotterdamse held Lucien Foort achter de draaitafels verschijnen. Je weet wat je van Lucien kunt verwachten; House House en nog eens House! Lucien Foort kan met recht als één van Nederlands succesvolste DJ's beschouwd worden. Op festivals als Dance Valley, Mysteryland, Sneakerz en Homelands (UK) weet hij het publiek op te zwepen met zijn energieke sets.

Dit mag je natuurlijk niet missen.. dus kom BED gewoon binnenrollen! Ook zonder skates ben je natuurlijk van harte welkom om compleet uit je dak te gaan en er een leuk feestje van te maken!Waardering 6 aug 2008 - Famous Night Out
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area