Loading...
23 augustus 2008 - Strictly House!
*
Datum:
23-08-2008 (zaterdag) 2066 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 05:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Wagenstraat 4-7
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
12,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:

Strictly House!
*
Strictly House!

Strictly House in Club Home en OffCorso Rotterdam

Op zaterdag 23 augustus zijn Amsterdam en Rotterdam een nieuw concept rijker! Strictly House zal dan de kickoff ervaren in Club Home Amsterdam en in OffCorso Rotterdam, waar het de lounge van de Rotterdamse Hotspot zal betrekken tijdens de 2year Anniversary tour van het succesvolle Freakend! Strictly house komt in Amsterdam gelijk de "huiskamer" binnen vallen met een totaal eigen avond en zal het zijn volwassen uitstraling en sound ten gehoren brengen! Strictly house is een volwassen house concept voor de echte liefhebbers! Voel je thuis in Home, voel je thuis in de wereld van Strictly House!

In Amsterdam zullen niet de minste namen de kickoff gaan inluiden, want aldaar zijn Melvin Reese & Greed 'n Pride, Daniel Beasley, Nicky Romero, Jasper Clash en MagBeat geprogrammeerd om er een onvergetelijke avond van te maken!

Onlangs kwamen Melvin Reese & Greed ' N Pride met hun release van " Lift u Up", een track die reeds overal de dansvloeren in binnen en buitenland in extase doet brengen! Ook hier zullen de heren, ook wel bekend van Super Sunday en het opkomende Lief Festival, hun platentassen omkeren om alles uit de "onderste kan" te halen en jou deze avond in home onvergetelijk te maken! Daniel Beasley en Nicky Romero zijn de heren bekend van het succesvolle Freakend.

Laten ze daar vooral een wat rauwere kant van hun zelf zien, zullen ze hier hun liefde voor echte house door de speakers laten horen! Jasper Clash kennen we natuurlijk allemaal van o.a. Latin Lovers, Realhouse en GOCrunc. Zijn platenkeuze bestaat uit lekkere warme, diepe house voor een goede opwarmer op een echt housefeest. Hij kan als geen ander een rode loper uitrollen voor de dj die na hem draait en zijn ook zijn dikke house sets zeer geliefd bij het publiek. Door zijn stylen, skills en smaken te combineren creëert hij een eigen exclusieve sound en is het een genot om naar deze plezierige dj te kijken en te luisteren! Als laatste maar ook absoluut niet de minste, zal Strictly House het DJ/Producer duo MagBeat gaan presenteren in zowel Amsterdam als Rotterdam! MagBeat is een combinatie van DJ Magnifious en Beatiific: 2 jonge enthiousiaste heren samengebracht door hun eigenaardige liefde voor real house music. Sinds de samenkomst van deze heren in 2006, zijn ze inmiddels onafscheidelijk en hebben ze dan ook reeds success op het gebied van producties en remixes. Een daarvan is eer noemenswaardig: een remix voor Hardsoul ft. Ron Carroll! Een duo die in dit genre dan ook goed in de gaten gehouden dient te worden!

De naam zegt het al: Strictly House! Alleen maar house, Alleen maar echte house! Echte house voor de echte liefhebbers! De kickoff in Club Home is hier dan ook de uitermate geschikte locatie hiervoor! Intiem, Huiselijk, sfeervol, kortom voel je op 23 augustus thuis, thuis in de wereld van Strictly House!

In Offcorso zullen de heren Jasper Clash, Greed 'n Pride en MagBeat de avond vullen en zullen zij voor een brug zorgen tussen Amsterdam en Rotterdam om het gevoel van Strictly House over te brengen naar alles wat daar tussen zit! Ook noemenswaardig is de speciale editie van Strictly House in Club Rembrandt Eindhoven op vrijdag 10 Oktober. Daar zal namelijk Freakend vs Strictly House plaatsvinden! In de oude bioscoop zal er in de ene zaal de rauwere house van Freakend ten gehoren gebracht worden en in de andere zaal zal Strictly House zijn kant van het verhaal laten zien! Kortom Strictly House is er klaar voor, het kan van start! Kom jij ook?

Toegangskaarten zijn te verkrijgen via www.strictlyhouse.nl en via alle landelijke Primera stores!Waardering 23 aug 2008 - Strictly House!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area