Loading...
16 augustus 2008 - Absolutely Fantastic
*
Datum:
16-08-2008 (zaterdag) 2073 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
Off_Corso
Straat:
Kruiskade 22
Bezoekers:
1
Organisatie:
MAW
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00
Deel:
Line-up:
Main Hall:
Luciën Foort b2b Baggi Begovic (5hr. set), MC Miss Bunty

Lounge:
Viccc, Miss Delicious


Absolutely Fantastic
*
Absolutely Fantastic

ABSOLUTELY FANTASTIC - ZATERDAG 16 AUGUSTUS

De aankomende editie van Absolutely Fantastic zal een hele bijzondere worden! Op zaterdag 16 augustus staan er namelijk "slechts" 2 dj's in de dj booth van Off Corso, bijna een unicum in deze tijd van het liefst 15 dj's op een avond in 1 zaal. Beide dj's zullen ook nog eens 5 uur lang een zeer unieke back2back set gaan draaien. Over welke dj's hebben we het hier? Natuurlijk over "Mister Absolutely Fantastic" Lucien Foort en over Baggi Begovic.

Luciën is inmiddels een levende legende uit de Nederlandse housescene; met zijn sublieme draaikunsten en zijn al even sublieme producties (die menig internationale hit hebben opgeleverd) vertegenwoordigd hij al meer dan 17 jaar de Nederlandse sound ver over de grenzen. Zijn ijzersterke platenkeus, direct contact met het publiek en gevoel voor opbouw zorgen keer op keer voor grote gekte op de dansvloer. Sinds februari van dit jaar is hij resident op de succesvolle Absolutely Fantastic avond in Off Corso.

Baggi Begovic heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Bijna vanuit het niets stond hij ineens op grote feesten en festivals en is hij nu eigenlijk al niet meer weg te denken uit de Nederlandse dj top. Ook als producer is hij erg populair, veel bekende buitenlandse dj's draaien zijn producties. Ook bekende artiesten als bijvoorbeeld de discoqueen van weleer Donna Summer weten Baggi te vinden voor het maken van een remix.

In de sfeervolle lounge is het natuurlijk de eclectic koning van Rotterdam die met de perfecte mix van diverse exotische muzieksoorten voor een welkome afwisseling van de beats in de grote zaal zal gaan zorgen. Support krijgt Viccc van de wonderschone Miss Delicious. Samen zullen zij alle muzikale grenzen en uithoeken gaan verkennen, van jazz tot house, van bossa nova tot dance classics, alles zal voorbij komen. De lounge is dan ook de perfecte plek om even te bij komen van al het geweld in de grote zaal.

Behalve het de twee "fantastic" dj's is er ook op zaterdag 16 augustus zoals elke maand weer veel aandacht voor het vocale vermaak. Zoals elke maandag is MC Miss Bunty weer te bewonderen op het Off Corso podium. Miss Bunty is al jaren één van Nederlands beste en meest gevraagde mc's. Van Amsterdam tot Rotterdam, van Den Haag tot Maastricht, op alle grote feesten en festivals is zij van de partij.

Ook de rokende partygangers weten inmiddels dat ze nog steeds van harte welkom zijn! Off Corso heeft begin juli een erg mooie rokersruimte geopend, waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Neem je sigaretten dus gerust mee!

De organisatie van Absolutely Fantastic is in handen van MAW. MAW is al ruim 10 jaar actief in de vaderlandse dancescene en is in die tijd uitgegroeid tot een van bekendste middelgrote organisaties. Met gemiddeld 60 feesten per jaar drukken zij een grote stempel op vooral de Rotterdamse uitgaansscène. Naast Absolutely Fantastic is MAW ook de organisatie achter bekende en succesvolle feesten als Winter Xtravaganza, Shoot Me, I'm Famous en Villa Achterdeur, de opvolger van de Betty Ford Clinic. Daarnaast is zij medeorganisator van Sneakerz Den Haag en Housequake Rotterdam.

Meer info over Absolutely Fantastic en flink veel foto's van andere MAW feesten zijn te vinden op www.mawparty.nlWaardering 16 aug 2008 - Absolutely Fantastic
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area