Loading...
8 augustus 2008 - Vivre
*
Datum:
08-08-2008 (vrijdag) 2077 dagen geleden
Tijd:
19:00
Straat:
Zeeweg 6
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
10,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
The Scumfrog (US), The Jalebee Cartel (IND), Mark Junior, Soulboy, Silva & Callister, Prunk Le Funk, Winston Wolf, Mr Pink, MC Goodgrip

Vivre
*
Vivre

THE SCUMFROG EN JALEBEE CARTEL SAMEN IN NEDERLAND!

The Scumfrog (USA) en The Jalebee Cartel (India) staan op vrijdag 8 augustus op VIVRE, het nieuwe feest van Soul Boy en Mark Junior. De eerste editie zal plaatsvinden op het trendy strand van Bloemendaal bij Beachclub Vroeger. Naast deze twee grootheden komen een aantal toptalenten van Nederlandse bodem ook aan bod met Silva & Callister, Prunk le Funk, Winston Wolf, Mr Pink, Woolhouse, MC Goodgrip en natuurlijk de feestbeesten Mark Junior en Soul Boy zelf. De kaarten kunnen in de voorverkoop gekocht worden bij Easyticket, wees er dus snel bij.

VIVRE is een nieuwe avond in Amsterdam waarbij het gaat om de sfeer en de sound. Je zult er niet snel een batterij aan overbetaalde bekende Nederlandse DJ's vinden, maar DJ's die voor een internationale sound gaan en zich niet in een hokje laten duwen. Verwacht veel vocals, veel live instrumentale muziek, lekkere hapjes, ambiance en house van de bovenste plank. Geen hokjes en alles met een housy karakter is welkom. De avonden zullen voornamelijk in het teken staan van een mix tussen soulful house met veel vocalen en instrumentale toevoegingen tot aparte combinaties van progressive en techouse zoals men die alleen nog maar tegenkomt op Ibiza en die landen die nog hart hebben voor de muziek. Vanaf september is gekozen voor het luxe intieme clubje boven de Escape dat beter, en terecht, bekend staat als Escape de Lux.

In samenwerking met entertaiment bedrijven, bekende topkoks, de club, de betrokken DJ's, de gasten uit het buitenland, bekende vocalisten, saxefoon spelers en trompettisten, gaan Mark Junior en Soul Boy zorgen voor intimiteit, kwaliteit en gekkigheid in hartje Amsterdam. Iedereen is welkom, iedereen die van dansen houdt, zich niet in hokjes laat duwen en weer eens wat anders wil. Volgens de DJ's is er niets mis met de mainstream sound in Nederland, maar moet er meer ruimte komen voor variatie, voor andere concepten, een andere sfeer en een andere sound. Verwacht dus volwassen, sfeervolle en karaktervolle muziek en veel intieme gezelligheid bij VIVRE vanaf 5 september, maandelijks op het Rembrandplein in Amsterdam.

Maar eerst dus 8 augustus met The Jalebee Cartel uit India die op het moment van lezen waarschijnlijk nog een productie uitpoepen, want de heren gaan hard. Met optredens op MTV, aanwezigheid op alle grote events in Azie, producties van zichzelf en remixen voor de westerse toppers, hebben de heren het erg druk. Vrijdag 8 augustus komen ze met de gehele band, ja een band. Niet alleen een DJ, maar een live optreden met vier laptops, basgitaar, percussie (jembe, tabla, etc) en een dosis energie. De laatste productie FIZZ wordt bigtime ondersteund door Erick Morillo en Paul van Dijk, hetgeen duidelijk aangeeft dat de heren in een breed spectrum goed werk afleveren.

The Scumfrog hoeft niet zo bijzonder veel meer over verteld te worden dan onlangs al gedaan was door collea's in de bizz. Maar een kleine mini herhaling kan geen kwaad, want The Scumfrog produceerde naast eigen producties ook remixen samen met Missy Elliot, George Michael, David Bowie, Brian Adams, Dido, Enrique Iglesias, Cindy Lauper, Rolling Stones, Britney Spears en vele andere popartiesten. Zijn prodiucties kwamen op legendarische CD's van Roger Sanchez, Danny Tenaglia, waren ze te horen bij de BBC en met grote regelmaat ons eigen Dance Department. De vorige keer dat hij hier was besteedde Dance Department nogmaals extra aandacht aan het evenement, terwijl de Spits uitpakte met een paginagroot artikel. Deze Amerikaan is natuurlijk nog steeds van Nederlandse afkomst en daarmee een van onze bekendste exportproducten in Amerika.

Vanaf 15:00 uur zijn de mensen welkom voor een heerlijke middag op het strand van Bloemendaal om na een heerlijke werkdag of einde van een mooie zomerse vakantiedag in de stemming te komen voor een avond gevuld met heerlijke muziek. De muziek varieert alle kanten op beginnend bij heerlijke funky minimal, waarna het via house en soulfull house, uiteindelijk de techouse en progressive kant op gaat. Denk niet te moeilijk, denk Ibiza, denk climaxen, denk soul, vocals, muziekinstrumente, denk gezelligheid voor maar tien euro.

Voor meer info check www.beachclubvroeger.nl en vivre-clubnight.hyves.nl.Waardering 8 aug 2008 - Vivre
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area