Loading...
15 augustus 2008 - GirlsLoveDJs
*
Datum:
15-08-2008 (vrijdag) 2070 dagen geleden
Tijd:
18:00 - 00:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Zeeweg 94
Bezoekers:
1
Organisatie:
Enter Dexter
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Girlslovedj's
*
Girlslovedj's

GirlsLoveDjs komt larger than life!

Dames en heren spits uwer oren want er is Groot Nieuws. Op 15 augustus aanstaande presenteren Enter Dexter en Divinity namelijk een XL editie van GirlsLoveDjs bij Bloomingdale op het Bloemendaalse strand én een afterparty in de Stalker te Haarlem. Dat betekent dat je de hele dag en nacht kunt genieten van de vetste beats van de hardste dj's van het moment, en daar houden we van.

Behalve Groot Nieuws hebben we ook Hoog Bezoek. Hoe hoog? Héél hoog. Niemand minder dan SWITCH komt ons verblijden met zijn sounds. Deze man is Big, al jaren in het vak en een absolute alles kunner, de Da Vinci onder de producers. Met optredens in onder andere Duitsland, Aruba, Griekenland, Estland, de USA en nog veel meer is hij known around the world en nu dus te zien bij GirlsLoveDjs! Zijn grootste roem heeft hij verworven met zijn producties. Hij is een samen met label kompaan Sinden een label gestart dat Counterfeet heet. Dit is een echte hitfabriek geworden die SWITCH een absolute cultstatus heeft gegeven. Qua muziekstijl is hij niet in één hokje te plaatsen. Hij kan elke plaat mixen en er komt tijdens zijn sets dan ook een uitgebreid scala aan verschillende stijlen langs. SWITCH is een echte crowd pleaser. Hij voelt zijn publiek aan en maakt er samen met de dansvloer dan ook altijd één groot feest van.

Naast SWITCH staan Sven & Tettero, Oslo Hilton, Ruby Wax, TomDamienLo en Jim Aasgier op het programma. Deze line-up in combinatie met zon, zee en strand betekent ultiem genieten! Als het zonnetje onder gaat en de nacht zich laat zien, verplaatsen we het hele feest naar Club Stalker. Daar is namelijk de officiële after party. Ook hier is SWITCH bij! Over afsluiten in stijl gesproken SWITCH wordt bijgestaan door Sven & Tettero, Missinglinks, TomDamienLo en Jim Aasgier. Het houdt niet op! Verder is het zaak dat je je leukste glimlach en beste kapsel meeneemt want GirlsLoveDjs fotograaf Branko komt gewapend met zijn camera de hele dag en nacht vastleggen. Je weet 't.

Het moge duidelijk zijn, 15 augustus is jouw dag. Komt allen naar GirlsLoveDjs op Bloomingdale en rol daarna door naar de afterparty in Club Stalker. Nooit meer naar huis!Overige data GirlsLoveDJs
*
10-05-2014Win
Waardering 15 aug 2008 - GirlsLoveDJs
*
(0 waarderingen)
*
Twitter GirlsLoveDJs
*meer

layer1 area