Loading...
23 augustus 2008 - House Arrest
*
Datum:
23-08-2008 (zaterdag) 2062 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Daniel Goedkoopstr. 1-3
Bezoekers:
2
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee
Max.bezoekers:
3.500
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


Extra info
*
Limited tables available call 020 6818866 (11.00 till 17.00 Mon till Fri)

1 year anniversary House Arrest
*
1 year anniversary House Arrest

Soms is minder beter en gaat kwaliteit boven kwantiteit. Dat zie je duidelijk terugkomen in het concept House Arrest. House Arrest is een concept dat maximaal 4 keer per jaar plaatsvindt, maar dan ook het maximale uit haar events haalt qua muziek, decor en entertainment!

Time is flying en we zijn dan eigenlijk ook al ruimschoots een jaar verder, maar zien nu de gelegenheid het 1 jarig bestaan te vieren! De afgelopen edities passeerden namen van grote kaliber de booth in the Powerzone tijdens House Arrest. Er werd niet geschroomd internationale allure toe te voegen aan de line ups House Arrest was 1 van de eerste organisaties die bijvoorbeeld Ron Carrol en Tom Novy naar Nederland haalde, maar ook Neerlands trots zoals Fedde le Grand, Sidney Samson, Lucien Foort, Gregor Salto, Skitzofrenix en Rishi Romero stonden er.

Op deze 1 year anniversary zoeken we het bij de talenten van de toekomst, alhoewel sommige namen het predicaat talent al ruimschoots zijn ontstegen. Een sublieme mix van verschillende stijlen house! Real house met Sunnery James & Ryan Marciano, afrobeats van Rishi Romero, tech house van Marc Benjamin en natuurlijk the new kids on the Block: Ramon Rivé, Vato Gonzalez en Prunk le funk! Dit alles bijeengehouden door the voice! MC Dice, bekend van Sexy MF, Ritmo en Supersunday!

Een avond waar muziek centraal staat en waarbij de housebeats van de verschillende dj's naadloos op elkaar zullen aansluiten. Verwacht een opbouwende avond die je verder naar je hoogtepunt brengt! Eenmaal binnen, blijf je binnen! House arrested!!!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 23 aug 2008 - House Arrest
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area