Loading...
10 augustus 2008 - Bleifvreemd: Alle Kwallen Verzamelen!
*
Datum:
10-08-2008 (zondag) 2078 dagen geleden
Tijd:
12:00 - 01:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Noorderstrand 2
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winactie is gesloten.
Prijs:
Gratis
Muziekstijl:
House, Minimal, Techhouse
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:

Bleifvreemd, Alle Kwallen Verzamelen!!
*
Bleifvreemd, Alle Kwallen Verzamelen!!

BleifVreemd: alle kwallen verzamelen!

Bleifrei en Vreemd komen na een zeer succesvolle samenwerking op Circoloco weer bij elkaar om een strand te rocken. Deze keer gaat het om een echt strand en wel het strand van Scheveningen, om precies te zijn bij de Naturel. BleifVreemd zal een hele dag zorgen voor vrolijkheid en vertier, dus alle kwallen verzamelen! Jes jes, je hoort het goed, alle kwallen op de bres. Een line-up met gans nederlandse dj's heeft zo zn voordelen. Je kan bijvoorbeeld gewoon nederlands praten en je hoeft je niet in allerlei duitse , engelse of roemeense bochten te wringen! Het zondagse strand is ideaal om even na te chillen van het hectische weekend wat achter je ligt, helemaal met een line-up als deze!

Carlos Valdes kan op dit feest natuurlijk niet ontbreken als mede- initiator van BleifVreemd! Steady as a rock is wel een goede omschrijving voor deze diepzeeduivel! Al jaren een flamboiant figuur in het nederlandse nachtleven, die garant staat voor een goed feest. Met zijn studio soulrock, vreemd, costa del soul en nog veel meer heeft hij de afgelopen tijd zijn stempel weten te drukken op de scene in amsterdam en nu is het met BleifVreemd tijd om Scheveningen op zijn kop te zetten!

Sandrien is natuurlijk al jaren een echt kwalletje en daarom is ze ook van harte welkom op dit kwallen feest. Ze maakt van elk feestje een feestje. Sinds kort heeft ze ook een liveset, die daadwerkelijk de mosselpan uit rockt. De klapper van het costa del soul festival! Wat ze gaat doen is niet duidelijk, maar het word rocken geblazen!

Wie ook niet mag ontbreken is de Poseidon van de nederlandse techno, Warren Fellow! Op het strand komt hij altijd zeer goed tot zijn recht, zijn voorouders zijn namelijk een krab en een zeemeeuw, dus de zee en het strand zijn hem niet onbekend. Zijn geluid begint ook buiten de landsgrenzen te klinken, dus je mag blij zijn dat je hem nog kan horen op deze vrije zondag van mr. Fellow!

De Ille Bitch is natuurlijk altijd van harte welkom! Een glimlach brengt je door het hele land, word er wel eens gezegd! Nou dat is bij de Ille Bitch geheel en al waar, hij brengt samen met zijn smile, natuurlijk een hele hoop kwaliteits muziek met zich mee. Wat wil je nou nog meer zon, zee, strand, Ille Bitch en zeer vette platen! Nou misschien een lekker oestertje in je oor om lekker te luisteren!

Jae jae jae, dit zijn pete bandit en jason shae ! Onderdeel van de liveact Jason and the Argonauts, ook met zijn tweeen weten ze te overtuigen, met een mix van zeewierhouse en pijlstaartinktvistechno zullen ze het publiek niet teleurstellen. Beide druk bezig met allerlei projecten zoals Jason and the argonauts en le chien perdu!

Johanna Mercker heeft altijd last om het te houden binnen de Percker, hahaaaa! Met een stijl die eigenlijk ver te zoeken is, weet je nooit wat je gaat krijgen. Het enige wat je wel weet is dat het dansen geblazen zal worden. Dat komt goed uit, want dat is natuurlijk ook precies waar iedereen voor komt.

Er zijn er twee jarig hoera hoera, dat kun je niet zien maar het zijn zij! Unders aka Duncan Meulema is op 10 augustus jarig en dat zal gevierd worden ook. Hij zal jullie verblijden met een extra speciale verjaardagsset, die bol zal staan van alle verjaardagsklappers die je je maar voor kan stellen. Daarnaast is er nog een jarige en dat is BLEIFREI! Nog niet zo heel lang op de wereld maar allom geroemd om de gezelligheid die het met zich meebrengt. Gezelligheid en pure feestvreugde zijn toch wel twee de twee pijlers van Bleifrei! Maar het belangrijkste blijft toch wel de muziek. Bleifrei heeft vele artiesten

Ook drrie zal zijn steentje bijdragen om dit feest tot een zomers succes te maken! Ze zijn natuurlijk hartstikke trots op het een jarige bestaan van Bleifrei dus zullen ze dit ook van harte gaan vieren. Reteketet reteketet drrie gaat de laatste tijd als een bescheiden raket, naar de klote wel te verstaan. Lekker pompen, lekker housen, ze blazen je altijd uit de kousen!

Dit spektakel zal plaatsvinden in strandclub naturel in scheveningen, de place to be deze zomer! Dus als je na een zwaar weekend nog na wil chillen of als je gwoon zin hebt om gewoon een gigantisch feest mee te maken dan ben je natuurlijk van harte welkooooooooooooooooooooooooooom!!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 10 aug 2008 - Bleifvreemd: Alle Kwallen Verzamelen!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area