Loading...
9 augustus 2008 - Latin Lovers: FFWD After Party
*
Datum:
09-08-2008 (zaterdag) 2076 dagen geleden
Tijd:
22:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Kruiskade 31
Bezoekers:
3
Organisatie:
Footclub
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee Deur: 17,50
Max.bezoekers:
800
Muziekstijl:
House | Latin House
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Latin Lovers: FFWD After Party
*
Latin Lovers: FFWD After Party

LATIN LOVERS ROCKS THE DANCE PARADE!

Latin Lovers heeft een eigen truck op de Dance Parade inclusief een Afterparty! Geheel in Braziliaanse stijl gaan we op zaterdag 9 augustus laten zien dat we ook de straten Rotterdam kunnen laten schudden! En als dat nog niet genoeg is hosten we na de parade 's nachts een dikke Fiesta De Brasil Afterparty in ons thuishonk The Thalia! De straten van Rotterdam zullen beven, de gebouwen zullen op instorten gaan staan en de bakstenen vliegen uit hun voegen als onze truck voorbij rijdt! We zullen deze dag bevestigen dat Rotterdam samen met al jullie Latin Lovers van ons is! Dans met ons mee overdag tijdens de parade en 's nachts in The Thalia op de monsterlijke line up en de dikste afrobeats van Benny Rodrigues, Gregor Salto, Peter Gelderblom, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe en als dat nog niet genoeg is hebben we ook nog MC Gee, MC Roga en Zawdi MC voor je, en dat allemaal onder leiding van de meester Norman Soares On Percussion!

De ontwerpen voor de truck zijn klaar en het timmeren en verven kan beginnen! Geheel in Braziliaanse stijl zullen we de straten van Rotterdam onveilig maken tijdens de Dance Parade! Met de beste dj's, de mooiste decoratie, het vetste geluid en natuurlijk de mooiste mensen op en naast de truck trommelen we de gehele parade door de stad! Samen met de beste latino dj's van de dag Benny Rodrigues, Gregor Salto, Sunnery James & Ryan Marciano, Afrojack, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Jip Deluxe, op de trommels en bovenop de vrachtwagen Norman Soares en aan de truck hangen met een microfoon MC Roga & Zawdi MC! Je gaat ons zien, je gaat ons horen en duidelijk ga je ons voelen in die te gekke parade en het vetste outdoor event van Rotterdam!

Na de parade snel naar huis om te douchen en om te kleden voor onze Afterparty! Of misschien wel in een keer door? We openen speciaal eerder (22.00uur) onze deuren tot het Braziliaanse domein! The Thalia wordt een Zuid-Amerikaanse jungle met slingerende aapjes en rondvliegen flamingo's! De Latin Lovers sound gaat tot over de Maas en in een extra speciale setting gaan we deze unieke dag afsluiten in stijl! Uiteraard met de vetste dj's! In een korte broek en in Braziliaans shirt rollen meteen uit de parade de jongens Benny Rodrigues, Peter Gelderblom, Afrojack, Skitzofrenix, Baggi Begovic, Chris Rox, Jasper Clash, Norman Soares & MC Gee bij ons in de boomhut! Jij komt toch zeker ook wel naar de meest spectaculaire afterparty van deze dag?

Met een wervelende lichtshow, een fenomenaal geluidssysteem en uiteraard de vetste latin tracks door de beste dj's overdag en 's nachts! Uiteraard gaat dit allemaal samen in een combinatie met het mooiste publiek van Rotterdam! Jullie Latin Lovers verdienen een dikke pluim! Wat een sfeer brengen jullie toch altijd naar ons toe! En daarom mag en wil je deze dag & nacht zeker niet missen! We zien je overdag bij de truck, we gaan laten zien dat we het beste en mooiste publiek van Rotterdam hebben! En 's avonds doen we het nog eens over tot in de kleine uurtjes in The Thalia!

FIESTA DE BRASIL ON THE DANCE PARADE AND AFTERPARTY!Nieuws / Verslagen
*
30-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Brunotti Beach HousePuppie
24-07-2011Foto's Latin Lovers On The Beach @ Fuelterrry
21-05-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club Viesalina
19-03-2011Foto's Latin Lovers Clubnight @ Club VieDuckie
19-02-2011Foto's Latin Lovers @ Club MonzaSuleyman
Overige data Latin Lovers
*
10-05-2014Win
17-05-2014Win
11-07-2014Win
Waardering 9 aug 2008 - Latin Lovers: FFWD After Party
*
(0 waarderingen)
*
Twitter LatinLovers
*meer

layer1 area