Loading...
2 augustus 2008 - Know Your Classics On The Beach
*
Datum:
02-08-2008 (zaterdag) 2085 dagen geleden
Tijd:
22:00
Locatie:
 (4,6 / 5)
Straat:
Strand bij Karel Doormanweg
Bezoekers:
1
Organisatie:
Footclub
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
14,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
350
Muziekstijl:
House | House Classics
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Know Your Classics On The Beach
*
Know Your Classics On The Beach

ANOTHER CLASSIC NIGHT ON THE BEACH!

Wat een geweldige avond op het strand hebben we met z'n allen gehad! Know Your Classics On The Beach was een uitverkocht succes! Intiem en terug in de tijd! Gillende, fluitende mannen en springende vrouwen, wat een kneiter van een feest! Tijd dus voor een vervolg! De tweede editie uiteraard weer in de vetste strandtent van het Westland: JAMM BEACH! Zaterdag 2 augustus is de datum dat we met z'n allen weer terugkeren naar onze roots, ga mee terug in de tijd en kijk of jij je klassiekers nog kent!

Lekker op het strand genieten van de vetste houseclassics van 1990 tot aan 2004! De oude platen onder de naalden denderen over de duinen en richting de zee! Van 22:00 tot 04:00uur binnen in de strandtent kun je meegenieten van ons spektakel op het strand! Wanneer de prachtige zon ondergaat in de Noordzee dansen wij de nacht op de vetste houseclassics met een lekker drankje weg!

Deze avond krijgt nu al een bijzonder tintje! Benny Rodrigues komt naar het strand om een zeer exclusieve houseclassics set op de platenspelers te gooien! Dit doet hij anders nooit! Met meer dan een maand voorbereiding en een ton aan boekingen vanaf zijn 16e jaar is Benny zeker weten klaar voor deze unieke setting! Even mee terug naar die goeie ouwe MTC en Now&Wow tijd met maestro Rodrigues! Quinten de Rozario rockte de eerste editie op het strand de zandkorrels door de ruiten heen! Wat een legendarische set van de man in het wit, hij staat opnieuw te popelen voor een heerlijke RoXy set! Hitmeister D maakte indruk bij ons op een editie in The Thalia en daarom hebben we hem er op het strand graag bij! Deze koning van de snelle ultieme mixen heeft gevoel voor de classics en de dansvloer! Let op, kwaliteit gegarandeerd met Hitmeister en de Nighttown sound! Uiteraard hebben we ook weer een Westlandse held achter de Technics! Motor en inspirator van Jamm: Dylan Otto! Wat een energie vuurt deze man af met zijn geluid! Geinspireerd door Daft Punk en Prince zal de disco en hiphouse tot acid zeker voorbij komen! Wij zeggen: ogen dicht en geniet!

Jamm Beach is een strandtent die dit jaar voor het 3e seizoen haar deuren opent. Jamm is "the place to beach" en dat gevoel komt gelijk over je heen wanneer je deze supervette strandtent binnenkomt. Al eerder werden er vorig jaar en dit jaar vette house feesten gegeven! Ook dit jaar is Jamm Beach HOT! Alle feesten waren tot nu toe uitverkocht! Er heerst een geweldige ambiance, zowel binnen als buiten op het grote en ruime terras! Met gemoedelijke en warme kleuren heeft het een prettig interieur en straalt de strandtent een echte eenheid uit. Perfect dus voor Know Your Classics! Jamm Beach is gevestigd in Ter Heijde, dat ligt in het Westland. Voor in je navigatiesysteem kun je als plaatsnaam Ter Heijde aanhouden en als straatnaam voer je in Karel Doormanweg 32. Voor een uitgebreide routebeschrijving verwijzen we je door naar de website van Jamm Beach: www.jamm-beach.nl

DO YOU KNOW YOUR CLASSICS ON THE BEACH?Waardering 2 aug 2008 - Know Your Classics On The Beach
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area