Loading...
1 augustus 2008 - Rich
*
Datum:
01-08-2008 (vrijdag) 2085 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
2
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 15,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Rich
*
Rich

Rich @ Panama

Het is alweer de derde editie van RICH in de Panama, de afgelopen twee edities ging het dak eraf. Voor de derde editie heeft SAPPIG! Produkties weer een line-up neergezet die voor een hete midzomernacht in de Panama zal zorgen. Aan de hand van de hotste familie in de Nederlandse danscene van dit moment, zal het een onvergetelijke avond worden.

Andy Sherman is momenteel de meest populaire MC van ons land. Hij staat naast de grote dj´s als headliner op de festivals en topconcepten door het hele land. Waar MC´s in het verleden met kleine letters op een flyer werden gezet, wordt die van Andy uitgedikt. Zijn energie, opzwepende lyrics en elke keer weer zijn verassende kleding. Andy Sherman maakt een avond af en voorziet het van jus die het biefstukje goed doet smaken. Maar ook Andy heeft meer in petto voor jullie. Door zijn overvolle schema als MC heeft hij geen tijd gehad om zijn dj talenten aan jullie voor te schotelen. Daar heeft hij het tweede gedeelte van 2008 meer tijd voor vrijgemaakt. Hij zal op RICH op 1 augustus een anderhalf uur set voor jullie draaien!

Wie is dan goed genoeg om de mic tot zich te nemen? Dat is er maar 1! Miss Dorothy Sherman, het gouden keeltje van de dancescene. Grootheden als Fedde le Grand en Roog hebben al platen met haar opgenomen. Ook heeft ze in de clubs al voor explosies gezorgd door tijdens optredens van Andy even op het podium te verschijnen. Wat ging het dat eraf als zij even verscheen op het podium.

Naast deze twee topartiesten zullen 3 dj's/producers de avond compleet maken. Niemand minder dan Sidney Samson, Youri Donatz en Skitzofrenix zullen samen de familie Sherman voor een hete midzomer nacht zorgen in de Panama op RICH!Nieuws / Verslagen
*
Waardering 1 aug 2008 - Rich
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area