Loading...
2 augustus 2008 - Zenith Presents: Summer Break!
*
Datum:
02-08-2008 (zaterdag) 2085 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,1 / 5)
Straat:
De Voorde 30
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
8,00 excl. fee
Muziekstijl:
Classics, Club, Eclectic, Electro, Funk, Garage, Groove, Hiphop,
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
The Dome:
The Partysquad, Afrojack, Maus, Chiel

Motion:
Dice, Double L (Gouden Kooi), Dj Lilç, Tariq, Tenko, Sk One

Pullenbar:
Andre Bon Aparte

Plaza:
Cocktails & 538 GiftsExtra info
*
Supported by Radio 538

Zenith Presents: Summer Break!
*
Zenith Presents: Summer Break!

Drop down in SWEET SUMMER

Vergeet werk, je studie is nog ver weg en warme kleren heb je al helemáál niet nodig. Zenith mag dan de gehele zomer al een heet programma hebben, op zaterdag 2 augustus worden de populairste eclectic stromingen Sweet House en Sweet Urban letterlijk in het zonnetje gezet. Supported by Radio 538, de grootste radiozender van Nederland.

Tot het vroege ochtendgloren (05.00u) kun je genieten van deze danservaring, georganiseerd door Zenith en Sexy Motherfucker. Het gouden trio The Partysquad en Afrojack van de megahit "Drop down - Do my dance" staat voor je klaar! Het eclectische DJ-team Jerry (DJ) en Ruben (host/ MC) scoorde verschillende Top40-hits met singles als 'Wat Wil Je Doen', 'Non Stop' en 'Stuk'. Het debuutalbum De Bazen Van De Club bracht al een uitverkochte clubtour met zich mee en ook in Zenith gaat het publiek keer op keer helemaal los!

De altijd lachende DJ Afrojack is een relatief nieuwe naam in de Nederlandse housescéne. Maar vanaf vorig jaar ging zijn carrière als een speer, mede dankzij residenties op Nope is Dope en Sexy Motherfucker. Zenith resident DJ Maus heeft de Sweet-16 parties tot een waar hoogtepunt gemaakt. Maus is gek op muziek en het laten bewegen van de dansvloer. Verzot op eclectic beats en alles wat groovy, vet en dansbaar is.

Sweet Summer zal echter niet alleen draaien om eclectic house. In Motion zullen Dice, Double L (Gouden Kooi), Dj LilÇ, TariQ, Tenko en Sk One zorgen voor de lekkerste, zwoelste en heetste Urban, dancehall en R&B. In de Pullenbar kun je helemaal los gaan op de feestmuziek van entertainer pur sang André bon Aparte.

Wil jij op zaterdag 2 augustus kunnen genieten van sexy music en een heerlijk uitgelaten zomerse sfeer met alleen maar beautiful people om je heen? Bestel dan nu je tickets à slechts 8,- excl. fee via Paylogic op www.thezenith.nl . Om de trouwe aanhang tegemoet te komen en de toegang voor andere nieuwsgierigen laagdrempelig te houden, zal Sweet Summer deze zomerse entreeprijs kennen. De minimum leeftijd is 16 jaar, waar de leeftijdsgrens op zaterdagen gewoonlijk 18 jaar is.

Sweet Summer is hét niet te missen event voor iedere liefhebber van de zomerse house- en urbanbeats. Let the sunshine in! Check voor meer info over Sweet Summer de website: www.thezenith.nl .Waardering 2 aug 2008 - Zenith Presents: Summer Break!
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area