Loading...
9 augustus 2008 - Beatloverz Vs. Supertunes FFWD Afterparty
*
Datum:
09-08-2008 (zaterdag) 2078 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 06:00
Locatie:
 (4,4 / 5)
Straat:
Maashaven ZZ 1
Bezoekers:
2
Organisatie:
UDC, Beatloverz Events
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
22,50 excl. fee
Max.bezoekers:
6.000
Dresscode:
Trendy
Muziekstijl:
Club, Latin-house, Urban, Eclectic, Garage
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Extra info
*
Inclusief factory 010

Beatloverz Vs. Supertunes FFWD Afterparty
*
Beatloverz Vs. Supertunes FFWD Afterparty

Beatloverz vs. Supertunes The biggest FFWD afterparty ever!

Op 9 augustus is het dan zover. Dan knallen de beats van de FFWD Fit For Free Dance Parade weer door de Rotterdamse binnenstad. Met meer dan veertig trucks is dit dancefeest de grootste parade van Europa. R&b, house en technomuziek, als er maar een lekker beat in zit, zijn door het centrum van Rotterdam horen. Hoe? Megagrote boxen en andere installaties krijgen een plek op alle trucks. Harde muziek en dansende mensen: de trucks zijn rijdende clubs! Overdag zal Beatloverz al aanwezig zijn met een eigen truck met DJ's als Real El Canario, The Flexican, Marc Benjamin and many more.

The Biggest afterparty ever:
Beatloverz events en Fullhouse events hebben besloten om hun krachten te bundelen om voor jullie de grootste afterparty ooit te organiseren in de Maassilo Rotterdam. Speciaal voor deze gelegenheid zal er gebruik worden gemaakt van de gehele Maassilo, dus inclusief de nieuwe factory 10. Met andere woorden een complete capaciteit van 6000.

Op niets is bezuinigd Een line-up van maar liefst 30 artiesten, het meest waanzinnige entertainment en een aankleding helemaal in de stijl van de parade Dit wil je echt niet missen!!! Beatloverz vs. Supertunes zal bestaan uit 4 zalen: de Supertunes area, Loving beatz area, Clubbing beatz area en de Chill area.

In de Supertunes Area draaien, Roog, Billy The Klit, Sidney Samson, Sunnery James & Ryan Marciano, Jeremaine S, Leroy Styles, Jeroenski, Rancido en Ra-Zoon met als hosts niemand minder dan MC Crown en MC Spyder. Live voorzien Jethro Angkotta en Ace on Sax de dj's van de lekkere percussie en sax sounds.

Naast de Supertunes hebben we de Loving Beatz alwaar de lekkerste Eclectische Sounds gedraaid zullen worden door Real El Canario, Hardwell b2b met Vato Gonzalez, Tony Cha Cha, The Flexican, Marc Benjamin en D-Rashid. De hosts van de Loving Beatz zijn MC Boogshe en MC Choral. Tussen de Supertunes area en Loving Beatz is er een Chill Area waar je lekker op je gemak kan eten, drinken, kletsen en loungen.

Boven in de Factory 10 is de Clubbing Beatz waar de heetste Clubtracks van dit moment gedraaid worden door Baggi Begovic, Melly Mel, Sir Edward, Jimmie Carris, Ricky Del Prado en Rishi Ricardo. Deze zaal wordt gehost door MC Jollygood en Mo Mc.

Al met al genoeg om de Maassilo en de rest van Rotterdam op zijn grondvesten te laten trillen.

Dresscode
Hip en Trendy. Petjes en sneakers zijn toegestaan.

Kaartverkoop
Kaarten kosten in de voorverkoop 22.50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via www.beatloverz.nl www.fullhouse-events.com www.ticketonline.nl en diverse fysieke voorverkooppunten, waaronder alle Freerecord Shops en Primera's. Aan de deur zullen een beperkt aantal kaarten worden voorverkocht.

Verkeer & Openbaar Vervoer
Als u met de auto komt zijn er genoeg parkeerplaatsen in de omgeving van de Maashaven. Parkeren is gratis. Met het openbaar vervoer rijdt er de metro (Erasmuslijn) vanaf Rotterdam Centraal station richting Slinge, Spijkenisse. Uitstappen bij metrostation Maashaven. De Maassilo ligt recht tegenover het metrostation.

Drugs
Beatloverz conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Rotterdam. Dit is 'zero tolorance'. Pas op wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd onder toezicht van de beveiliging.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar! Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.Overige data Beatloverz
*
08-11-2014
Waardering 9 aug 2008 - Beatloverz Vs. Supertunes FFWD Afterparty
*
(0 waarderingen)
*
Twitter beatloverz
*meer

layer1 area