Loading...
2 augustus 2008 - Dancetour DJ Contest
*
Datum:
02-08-2008 (zaterdag) 2084 dagen geleden
Tijd:
20:00
Locatie:
 (4,3 / 5)
Straat:
Nieuwstraat 377
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Hosted by MC Lou-E


Extra info
*
De winnaar krijgt een plek op Dancetour, 10 augustus.
Inzendingen voor deze live contest zijn uiterlijk mogelijk tot en met 4 juli!
Aanmeldingsformulier downloaden via: www.dancetour.nl

Dancetour DJ Contest
*
Dancetour DJ Contest

Zaterdag 2 augustus Seat Dancetour DJ Contest

Op 10 augustus is het marktplein in de binnenstad van Apeldoorn opnieuw het domein van de bezoekers van Dancetour 2008. Vorig jaar stonden DJ's als Ferry Corsten, Marco V en Jean in de line-up van dit gratis toegankelijke festival. De week ervoor wordt er tijdens de Seat Dancetour DJ Contest op het buitenpodium bij Gigant uit plaatselijk talent een winnaar gekozen die op 10 augustus op het podium van Dancetour mag gaan schitteren. Deze gratis opwarmer zal om 20.00 uur aanvangen en wordt verzorgt door Dance Concepts in samenwerking met Seat, VVV Apeldoorn & Poppodium Gigant.

Wil je meedoen aan de Seat DJ Contest schrijf je dan zo snel mogelijk in! Je kunt het aanmeldingsformulier downloaden via: www.dancetour.nl . Misschien sta jij dan straks als artiest op het grote podium van Dancetour.

De winnaar krijgt een plek op Dancetour, 10 augustus. Inzendingen voor deze live contest zijn uiterlijk mogelijk tot en met 4 juli! Aanmeldingsformulier downloaden via: www.dancetour.nl.Waardering 2 aug 2008 - Dancetour DJ Contest
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Dancetour
*meer

layer1 area