Loading...
28 augustus 2008 - Spinnerzz: The Dancetour Afterparty
*
Datum:
28-08-2008 (donderdag) 2060 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 04:00
Straat:
Grutstraat 22-24
Bezoekers:
Organisatie:
Beatloverz Events
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
8,00 excl. fee Deur: 10,00
Max.bezoekers:
500
Muziekstijl:
Club, Eclectic, Electro, Latin, Minimal, Techhouse, Urban
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Elektroforze (Paul Elstak & Partyraiser), Rishi Ricardo, Ricky Del Prado & Ra-Zoon, MC Jollygood


Extra info
*
Kaarten te verkrijgen via www.spinnerzz.nl en bij alle Primera winkels. Minimale leeftijd 21+

Spinnerzz: The Dancetour Afterparty
*
Spinnerzz: The Dancetour Afterparty

SpinnerzZ

SpinnerzZ doet de afterparty van de Dance-tour Doetinchem in club 22-24.

Na 2 maanden weg te zijn geweest wegens de zomervakantie is SpinnerzZ weer terug in club 22-24 Doetinchem. Dit keer zal SpinnerzZ niet op de welbekende eerste vrijdag van de maand zijn maar op donderdag 28 augustus. SpinnerzZ zal namelijk de afterparty van de Dancetour Doetinchem zijn. Na het overdonderend succes van de Dancetour afgelopen jaar zijn ze dit jaar weer terug in Doetinchem. Nadat je begin van de avond artiesten als Marco V, Benny Rodrigues en Sidney Samson hebt kunnen zien draaien bij de Dancetour gaat SpinnerzZ tot in de late uurtjes door. Speciaal voor de afterparty heeft SpinnerzZ Elektroforze (DJ Paul Elstak & Wesley van Swol bekend van de hardcore) bereidt gevonden om hun energieke eclectische back to back set ten gehore te brengen in Club 22-24 Doetinchem. Het is voor de heren van Elektroforze de eerste keer dat zij optreden in de Achterhoek. Samen met de SpinnerzZ residents Ricky Del Prado en Ra-Zoon en het MC Talent van Nederland Jollygood gaan zij er een dampend feest van maken.

Club 22-24 is met verve een van de mooiste locaties van Gelderland en is gelegen in het centrum van Doetinchem en biedt plaats aan circa 600 bezoekers en heeft naast een aparte coktailbar een prachtige Mainstage met viparea.

Tickets zijn te bestellen via www.spinnerzz.nl en www.paylogic.nl . Harde tickets zijn te koop bij alle Primera winkels in Nederland.

De prijs van de tickets in de voorverkoop is maar € 7.00. Aan de deur zal een kaartje € 10.00 zijn.Waardering 28 aug 2008 - Spinnerzz: The Dancetour Afterparty
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area