Loading...
30 augustus 2008 - Los
*
Datum:
30-08-2008 (zaterdag) 2056 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Straat:
Zwarte Pad
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Los
*
Los

LOS Deluxe met Bodyrox (UK)! Final beach edition

30 augustus nadert het einde van het strandseizoen en dit zal de datum zijn van alweer de laatste strand editie van het grootste clubfeest van Den Haag. Om ervoor te zorgen dat deze editie nooit vergeten zal worden, organiseert Soulmax een alles overtreffende LOS deluxe. Met een verrassende line up waarvan menig LOS liefhebber gaat watertanden. Vanaf 22:00 uur zal het feest LOS barsten en zal Barefoot Beach compleet Rocken tot 04.00 uur.

Deze speciale LOS deluxe biedt een portie spektakel waar de crème de la crème der Nederlandse house-top vertegenwoordigd is. Roog, Chuckie, Benny Rodrigues, Dekky, Dirty Priest, Fetish Verdi en Vika Kova. En last but not least speciaal voor LOS overgevlogen uit de UK, BODYROX! Wil jij naar deze LOS deluxe, wees er dan snel bij want de 100 early-bird kaarten zijn immers al uitverkocht.

BODYROX is de groepsnaam van de Engelse dj's Jon Pearn en Nick Bridges. BODYROX maakte o.a remixes voor: Shena, Dajae, Dina Vass, Bob Sinclar, Mood 2 Swing, Junior Jack, Brandy, Powerhouse, Ultra Nate, Jennifer Lopez, Frankie Knuckles en George Michael. In Miami was hun hit 'Yeah Yeah" de club anthem van de WMC alleen maar superlatieven voor deze producers die bekend staan om hun opzwepende dj sets.


Bodyrox
Geüpload door bear-85

Voor de 2e keer op LOS een optreden van de uiterst populaire Chuckie. Hij opende Sensation Amsterdam 2008 op een wijze zoals alleen hij het kan; spetterend right from start till finish. Hier kan je zijn uitstekende optreden nog eens 'rustig' terugluisteren.

Deurbeleid:
Er is een aparte entree voor de gastenlijst, er staan hoge hekken om de entree te scheiden in twee rijen en er zijn lockers geplaatst om je spullen in te stoppen, toch adviseren we om zo min mogelijk jassen mee te nemen. Het beste advies wat de organisatie kan geven: Vroeg komen rond 22.00 uur. De minimumleeftijd is 18 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt. Een kopie wordt niet als geldig legitimatiebewijs gezien.

Voorverkoop adressen:
In de voorverkoop kosten de kaarten voor deze deluxe editie 15,00. Tickets zijn online verkrijgbaar via www.Easyticket.nl en bij de Easyticket outlets: deze zijn de te vinden op easyticket.nl of op www.soulmax.nl . Aan de deur worden er nog 500 kaarten verkocht en kosten 17,50.

Weersvoorspellingen:
Mocht er een slechte weersvoorspelling zijn, dan zal er een extra tent worden geplaatst tussen de twee areas. Op deze manier kan LOS te allen tijde doorgang krijgen en zijn we niet afhankelijk van de weersomstandigheden.

LOS-VIP:
Wie zich hier wil laten verwennen in een speciale setting heeft de mogelijkheid een eigen VIP-tafel te bestellen, uiteraard voorzien van consumpties. VIP Reservation: info@soulmax.nl

Routeomschrijving & parkeren:
De bereikbaarheid van het Zwarte Pad ofwel Noorderstrand in Scheveningen is trouwens meer dan goed. Parkeren kan boven aan 't Zwarte Pad (betaald) en er rijdt ook een nachtbus (halte Kurhaus). www.htm.nl

Gastenlijst:
Sta je op de gastenlijst? Kom voor 01:00 uur! Daarna vervallen je gastenlijstplekken.Waardering 30 aug 2008 - Los
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area