Loading...
2 augustus 2008 - Slick Outdoor
*
Datum:
02-08-2008 (zaterdag) 2085 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 01:00
Locatie:
Openlucht Zeewolde
Straat:
Wolderstrand
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee Deur: 12,50
Deel:
Time-table:
13.00 – 13.30 Beatmaster
13.30 – 14.30 Josh Pitch & Cosmic
14.30 – 15.30 Bjorn Know-how & Rob Boskamp
15.30 – 16.30 Praia del Sol & Dani L Mebius
16.30 – 17.45 Erick E
17.45 – 19.00 Jean
19.00 – 20.15 Benny Rodrigues
20.15 – 21.30 Lucien Foort
21.30 – 22.45 Gregor Salto
22.45 – 23.45 Marc Benjamin
23.45 – 01.00 Jordy Lishious

Hosted by:
MC DiceExtra info
*
Parkeren
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de bezoekers van Slick Outdoor in het centrum van Zeewolde op loopafstand van het Slick Outdoor festivalterrein. Bij aankomst in Zeewolde volg borden Slick Outdoor naar de diverse parkeergelegenheden. Bezoekers die gebruik maken van het openbaar vervoer kunnen vanaf het treinstation van Harderwijk met buslijn 144 naar het festival komen. Uitstappen bij halte centrum.

Digitale Camera’s
Op het terrein zijn digitale camera’s voor privé doeleinden toegestaan. Het is verboden om foto, film- en andere opname apparatuur voor professioneel gebruik en zonder toezeggingen van de organisatie mee te nemen.

Legitimatie
Er gaat streng gecontroleerd worden op leeftijd, de minimumleeftijd is 16 jaar. Zorg dat je geldige legitimatie bij je hebt, anders kom je er niet in! Een kopie wordt NIET als geldige legitimatie gezien.

Drugs
De organisatie moet zich conformeren aan het lokale beleid van Zeewolde, dit is streng. Er wordt een zero tolerance drugsbeleid vooraf, tijdens en na het festival gevoerd. Alle bezit van (soft)drugs wordt te allen tijde aangegeven bij de politie.

Team Alert
Ook dit jaar zal Team Alert weer aanwezig zijn op het festival en de bezoekers wijzen op de gevaren van drugs en alcohol in het verkeer. Laat je verassen door de ludieke acties van het undercover team.

Spullen
Ieder jaar weer bestaan er vragen over het meenemen van spullen. Eten en drinken mogen niet het terrein op. Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als ze in de originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk, parfumflesjes en paraplu’s mogen niet mee.

In en Uitlopen van het terrein
Iets wat uniek is binnen Nederland festivalland is dat er in- en uitgelopen kan worden van het Slick Outdoor festivalterrein. De bezoeker kan hiervoor een polsbandje bij de kassa bemachtigen. Let wel op dat het in- en uitlopen van het Slick Outdoor festivalterrein maar tot 20.00 uur is toegestaan!

PIN automaten
Op Slick Outdoor kan er met PIN consumptiebonnen gekocht worden, echter kan het voorkomen dat deze niet altijd even goed werkt. We raden daarom aan om sowieso voldoende cash-geld mee te nemen naar Slick Outdoor.

Slick Outdoor
*
Slick Outdoor

A day of Love, Peace and Wonderful House Music is a day not to miss!

Op zaterdag 2 augustus zal voor de derde maal het meest intieme en gezelligste dance festival van Nederland plaatsvinden. We hebben het hier natuurlijk over Slick Outdoor! Op het Wolderstrand van Zeewolde, een sfeervol en uniek stukje Nederland aan het Wolderwijd grenzend aan het Veluwemeer, strijkt op de eerste mooie zaterdag van de maand augustus de Slick Outdoor karavaan neer om er een geweldig feest van te maken.

Slick Outdoor, een dance festival met hippieachtige taferelen, waar jong en oud samenkomen en genieten van de sfeer, de zon, het strand, een drankje en een hapje, dansend met het zand tussen de tenen en genietend van de beste house muziek van het moment!

De voorgaande twee edities waren compleet uitverkocht! De bezoekers genoten van een dag vol sensatie en de allerlekkerste beats, gedraaid door de beste DJ's. Een bijzondere herinnering is toch wel de hoosbui die vorig jaar laat in de avond Slick Outdoor bereikte. Tweeduizend bezoekers stonden juichend en springend in de regen de DJ toe te juichen. Een moment om nooit te vergeten!

Dit jaar zal Slick Outdoor groter worden dan ooit te voren. Het bezoekersaantal is opgeschroefd en de programmering is uiteraard weer om van te smullen. Bubblegum Productions kan dan ook met trots de ijzersterke en onvergetelijke programmering bekend maken. Beleef 12 uur non stop partypleasure met de volgende 15 artiesten:

Bubblegum Productions heeft 'the one and only' mister Benny Rodrigues weten te strikken om het 'dak' eraf te laten knallen. Hij is charmerend, performend en altijd verrassend met een platenkeuze die alleen hij aan elkaar weet te mixen! Typerend voor Benny is dat hij hierbij nooit zijn publiek uit het oog verliest; als luisteraar voel jij je bij hem altijd speciaal! Menig harten zullen sneller gaan kloppen, want de DJ booth zal op deze bijzondere dag verrijkt worden met niemand minder dan Nederlands populairste house DJ; Erick E. Deze DJ is al meer dan 20 jaar de absolute koning van de Nederlandse house. Met zijn heerlijke sound weet deze altijd goedlachse DJ ieder weekend menig dansvloer in vuur en vlam te zetten.

Naast Erick E staat op Slick Outdoor nog een absolute grootheid. Deze DJ is nog steeds altijd een begrip in binnen- en buitenland. Zijn klassieker 'The Launch' staat op dit moment in een relaunched versie hoog in de hitlijsten. Het kan dan ook niet anders dat we het hier hebben over mister Madhouse himself; DJ Jean! Bubblegum Productions is dan ook apetrots dat deze DJ met een absolute sterrenstatus op Slick Outdoor komt optreden. Lucien Foort kan met recht als één van Nederlands succesvolste DJ's beschouwd worden. Op festivals als Dance Valley, Mysteryland en Sneakerz weet hij het publiek op te zwepen met zijn energieke sets. Al jaren presenteert hij elke zaterdagnacht zijn eigen succesvolle dance programma LOS op 3FM. En LOS gaan we zeker op de beats van Lucien Foort!

Als er één artiest is die het zomergevoel in je naar boven haalt, dan is dat toch wel Gregor Salto. Hij scoorde in het verleden hit na hit en is nu nog altijd hotter dan hot! Dat bewijst hij maar weer met zijn eigen area 'Bateria' op Dancevalley. Met een Caribische flow neemt mister Salto je op deze zwoele zomerdag mee langs alle Zuid Amerikaanse continenten! De organisatie heeft, mede door zijn weergaloze set op de vorige editie van Slick Outdoor, Jordy Lishious wederom gevraagd om een knallende set neer te zetten op het festival. Jordy Lishious is nog altijd een reizende ster in het Nederlandse clubcircuit. Zijn producties Raw en Slick! waren een enorm succes en werd door menig buitenlandse organisatie opgepikt. Zo stond hij ineens in de prestigieuze Honey Club in Brighton (UK). Record Label Big & Dirty heeft enige tijd geleden Jordy's nieuwe track 'Fugazy' uitgebracht. Ook deze plaat gaat wederom een absolute topper worden!

Marc Benjamin is bezig met een grote doorbraak binnen dansend Nederland. Met tientallen boekingen per maand puilt zijn agenda gewoonweg uit. Hij is tegenwoordig te vinden op bijna alle bekende feesten als F*ckers, Bliss Deluxe, NopeisDope, Ritmo en ga zo maar door. Verwacht een hele dikke vette eclectische set van deze Benjamin! Slick Outdoor verwelkomt nog een artiest die op dit moment Nederland aan het veroveren is met zijn 'sleazy' latin sounds. 'The man from the North' wordt hij ook wel genoemd. We hebben het hier natuurlijk over Praia del Sol. Zijn track 'Sleazy' is kort geleden uitgebracht op Sneakerz Muzik en blijft keer op keer weer de zaal op zijn kop zetten. Hij zal de bezoekers, samen met Dani-L Mebius, een uur lang op een heerlijke back-2-back set trakteren. Ook Dani-L Mebius is een artiest om rekening mee te houden. Hij heeft sinds kort een residentie op de bekende Franchise feesten en zal tevens deze zomer samen met Praia del Sol te bewonderen zijn op Latin Village. Expect the unexpected from these guys!

Bjorn Know-how, een DJ en producer in hart en nieren, gaat alweer heel wat jaartjes mee in de scène en is zeker geen onbekende meer. Sinds kort is hij samen met Josh Pitch en Gino Windster het label Once Records opgestart, waarop binnenkort interessante producties op worden uitgebracht. Hij gaat het publiek tijdens Slick Outdoor opzwepen met een overheerlijke mix van latin house, funky en uplifting groovy en electro tunes. Met deze sound heeft hij al diverse malen het publiek gek gemaakt op evenementen als Dancevalley, Latin Lovers en Little Sins. Op deze speciale dag zal hij een back-2-back set neerzetten met de 'Godfather of the Dutch House' Rob Boskamp. Hij mixt al platen vanaf 1976 en in de 'summer of love' van 1987 was hij één van de pioniers die de house in Nederland groot maakte. Rob is eigenaar van het hotste record label van dit moment, Big Boss Records. Bijna in elke set van een Nederlandse latin/electro house DJ zit wel een Big Boss track. Deze good old DJ dendert maar door en door

Josh Pitch is een bekend gezicht in de regio met zijn residenties bij Friday's Flirt en Slick. Zijn sublieme mix techniek is ongekend en zal uitgebreid op deze dag geshowd worden. Deze Once Records mede labeleigenaar is de laatste tijd erg druk bezig in de studio en er moet gezegd worden, de producties klinken overheerlijk! Met zijn stijl, dat het beste te omschrijven is als uplifting groovy electro house, mocht hij zijn hoogtepunt beleven op Paul de Leeuw's Symphonica in Rosso 2007 in het Gelredome Arnhem. Hij zal tijdens zijn set vergezeld worden door DJ Cosmic. Deze altijd vrolijke eigenwijze DJ/MC heeft op tal van plaatsen in binnen- en buitenland gestaan. De muziek van Cosmic is een genot om naar te luisteren.

DJ Beatmaster heeft skills waar je u tegen zegt en muziek waar je kippenvel van krijgt. Maar het is niet alleen deze combinatie die het hem doet. Deze jonge DJ is niet zomaar een DJ, hij draait namelijk puur op de tast en zijn gehoor. Slick Outdoor zal gehost worden door niemand minder dan MC Dice. Super Sunday en Sexy Motherfucker Dice is zeker één van de drukst bezette MC's van het moment. Met zijn typische Engelse stem weet hij het publiek naar een hoger niveau te tillen en doet dat zoals alleen hij dat kan!

Zoals je ziet is de absolute Nederlandse top naar Slick Outdoor gehaald om het strand te doen schudden op zijn grondvesten. Maar het mooiste van dit verhaal is nog niet eens beschreven. De entree voor dit alles zal namelijk in de voorverkoop maar 10 euro (excl. fee) bedragen!! Wil je er zeker van zijn dat je dit festival niet mist, dan zijn er voor de echte vroege vogels Early Bird Tickets beschikbaar voor maar 7 euro (excl fee). Deze actie is geldig t/m 29 mei a.s. Deze Early Bird actie is alleen verkrijgbaar via www.slick-outdoor.nl . Vanaf 30 mei zullen de kaarten verkrijgbaar zijn via alle 130 Music Stores, via de Slick Outdoor website en via www.beatfreax.nl . Daarnaast zijn de kaarten ook verkrijgbaar in de regio op een beperkt aantal voorverkoopadressen. Indien het festival niet op voorhand is uitverkocht, zijn er kaartjes aan de deur verkrijgbaar voor 12,50 euro. Houd de website www.slick-outdoor.nl nauwlettend in de gaten voor het laatste nieuws!

Laat het meest intieme en gezelligste dance festival van Nederland op deze onvergetelijke locatie niet aan je neus voorbijgaan! Verwacht van 13:00 uur tot 01:00 uur een dag vol show en entertainment met de lekkerste house sounds van dit moment. Zet het in je agenda en zorg dat je erbij bent; zaterdag 2 augustus, Slick Outdoor.

A day of Love, Peace and Wonderful House Music is a day not to miss!Waardering 2 aug 2008 - Slick Outdoor
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area