Loading...
16 augustus 2008 - Latin Beach Stars Festival
*
Datum:
16-08-2008 (zaterdag) 2072 dagen geleden
Tijd:
18:00
Straat:
Zwarte Pad 61
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee
Muziekstijl:
House | Latin House
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Latin Beach Stars tijdens vuurwerk Festival
*
Latin Beach Stars tijdens vuurwerk Festival

Zacht zand, de geur van zee en duinen, en voor het oog een spetterende vuurwerkshow, de organisatie van Bitchclub is terug ditmaal met Latin Beachstars aan het Zwarte pad op Scheveningen tijdens het vuurwerk festival.

3 Area's met the Big boys of the Industry, heb je 7 juni in de Maassilo gemist dan krijg je zaterdag 16 augustus een herkansing, en wat voor 1.

Benny Rodrigues, Leroy Styles, D rashid, Quintino, Tony Cha Cha, Vato Gonzales, Marc Macrowland, Hardwell en nog veel meer supertalenten zullen van strandclub Barefoot een ware muziek tempel maken.

Trek je birckenstockies aan, haal je strandoutfitje uit de kast en kom genieten van die zomervibe op 16 augustus. Wil je barefeet komen dan mag dat natuurlijk ook ;)

Benny Rodriques deze rotterdammer heeft geen nadere uitleg nodig, een gevestigde naam in het wereldje, en zal deze avond ook Scheveningen op zijn kop zetten!

Mister 'I have a dream' Leroy Styles zal al zijn dromen met jullie delen en Barefoot keihard laten bouncen. Deze LOOKS resident dj weet altijd een lekkere set voor te schotelen en zal dat de 16de ook zeker weer doen.

En wat zou Latin Beachstars zijn zonder de man die Latin groot heeft gemaakt in Nederland. Jullie kennen hem van Salsa lounge en hij is een van de grote mannen acher Latin Village: mister D-Rashid

Publiekslievelingen Vato Gonzales en Hardwell zullen de puntjes op de i zetten.

Graag ook nog even de aandacht voor Syd. Eleonore deze upcoming man gaat hard en met zijn gruwelijke set na Kenny Dope op 7 juni in de Maassilo heeft hij de aandacht op zich weten te vestigen. Hem komt de eer toe af te sluiten deze avond.

De heren van Twisted Stereo hosten deze avond een eigen area. De TS feesten zijn standaard bomvol in de Amsterdamse Escape en ook in Barefoot zullen o.a. Ray Fox, Tony Cha Cha Basti Lourenz en D-Rashid de boel op zijn kop zetten.

Omdat er voor iedereen wat wils moet zijn is er een eclectic area waar Marvelous K, Rehab en Bigstar de sweetest en sexiest eclectic tunes zullen spinnen.

Kortom mis het niet want het wordt een avond om niet te vergeten!!!!

Kaarten in vvk verkrijgbaar via Paylogic en Easyticket voor maar 12,50Nieuws / Verslagen
*
Waardering 16 aug 2008 - Latin Beach Stars Festival
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area