Loading...
2 mei 2008 - Rush 030
*
Datum:
02-05-2008 (vrijdag) 2577 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Potterstraat 16-20
Bezoekers:
0
Organisatie:
Chemistry
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Max.bezoekers:
700
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Brian S., Joey Daniel, E-Rhythm, Mc M.a.c.


Rush 030
*
Rush 030

Gepubliceerd: 30 april 2008

Raw Urban Sexy House

Iedere eerste vrijdag van de maand zorgen Raw Urban Sexy House beats ervoor dat Utrecht compleet uit haar dak gaat! Vrijdag 2 mei wordt de Monza weer gevuld door RUSH met een veelbelovende line-up zoals we van dit feest gewend zijn. Wat je kunt verwachten? Een energieke avond overgoten door de kleurrijke feelin' van RUSH.

De 030 RUSH edities hebben grote namen als Don Diablo, Laidback Luke, Benny Rodrigues en Erick E naar Club Monza gebracht. Dit keer brengt Brian S het sexy RUSH gevoel naar Utrecht. Deze DJ, bekend van vele Chemistry, ID&T en Hed Kandi feesten zal zorgen voor een knallende opening. De Rotterdamse Joey Daniel zal na Brian S plaatsnemen in de DJ booth. Joey Daniel heeft inmiddels een gevestigde naam in Nederland, maar ook in het buitenland is zijn sound gewild. Zo heeft hij in de zomer van 2006 op party eiland Ibiza gedraaid, en stond hij vorig zomer op Kreta. E-Rhythm sluit af met een DJ set gevuld met zijn funky beats. E-Rhythm is overigens geen onbekende in het geheel: elke eerste vrijdag van de maand draait hij op RUSH in de Monza en is daarmee de RUSH 030 resident. MC M.A.C gaat het energieke geheel nog meer opzwepen en heeft deze avond de 'mic' in handen.

Dus vrijdag 2 mei is het tijd om je oranje Koninginneoutfit in de hoek te gooien, trek je gekleurde gympies aan en bereid je voor op een swingende RUSH in club Monza!Waardering 2 mei 2008 - Rush 030
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area