Loading...
31 augustus 2008 - Beachfreaks
*
Datum:
31-08-2008 (zondag) 2058 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 23:00
Straat:
Zeeweg 6
Bezoekers:
2
Organisatie:
Alda Events
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,50 excl. fee Deur: 15,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Beachfreaks
*
flyer Beachfreaks

Beachfreaks 31 augustus

Was jij erbij de voorgaande edities, dan mag je deze Beachfreaks ook zeker niet missen. Is dit je eerste keer Beachfreaks, dan kun je op 31 augustus meemaken waarom dit feestje op het strand zo'n succes is. Bij de grootste beachclub van Europa komen de beste dj's draaien. Voorheen stonden er bij beachclub Vroeger al grote namen, de line-up van deze Beachfreaks voegt daar internationale namen aan toe!

Er zijn maar weinig andere dj's die kunnen zeggen dat ze bijna 10 jaar voorop hebben gelopen in de trance scene, maar Rank 1 wordt nog steeds beschouwd als één van de belangrijkste. Zij lieten een enorme indruk achter door wereldwijd live op te treden, wat eerder uitzondering dan regel was, binnen in de trance scene. De live optredens zijn ook nu, schaars en op unieke plekken, zoals op Trance Energy en Sensation. Maar ook de dj sets zijn populair op internationaal niveau! Rank 1 zal op 31 augustus zeker een onvergetelijke indruk achter laten op het strand van Bloemendaal.

Voeg kennis, passie en inhoud samen en je krijgt de echte 'dance music purist' Marco V. Sommige mensen zijn geboren met muziek dat door hun aderen stroomt en Marco V is zo iemand. Zijn passie en perfectionisme is terug te vinden in zijn succesvolle Nations mix serie en zijn vermogen om de trends in de dance wereld te blijven volgen. Hij past zich aan zonder zijn eigen unieke sound te verliezen. En deze unieke sound zal bij beachclub Vroeger te horen zijn!

Cosmic Gate is wekelijks te vinden in werelds grootste clubs van Tokyo, Washington en Londen. Zondag 31 Augustus zullen deze mannen in Bloemendaal staan en daar laten horen dat zij door de jaren heen hun sound aangepast hebben aan de behoefte van de fans. Van trance in de jaren '90 neigen ze nu meer naar een energieke progressive stijl. Met een nummer 29 positie in de DJlist en wereldwijd duizenden fans kunnen we trots zijn dat dit duo in de line-up van Beachfreaks staat.

De line-up wordt compleet gemaakt door Leon Bolier en Jochen Miller. Beide mannen zijn hard op weg om hun naam stevig op de kaart te zetten. Zij treden niet alleen in Nederland op, maar hebben meer en meer internationale boekingen. Je kan ze zien vanaf 16.00 uur bij beachclub Vroeger!

De dj's van Beachtfreaks zullen ondersteund worden door niemand minder dan Vika Kova. Deze vrouwelijke MC heeft al bij vele grote namen gestaan en weet precies hoe ze het publiek aan het feesten kan krijgen.

Beachclub Vroeger is deze zomer dé partylocatie aan het strand van Bloemendaal en met het leukste strandfeest van Nederland; Beachfreaks, deze zomer 'the place to be'. Op zondag 31 augustus is het vanaf 16.00 uur tijd om te genieten van al deze dj's en we gaan tot 23.00 uur door. Op het strand van Bloemendaal dus 7 uur lang feest!!

Tickets kosten 12,50 in de voorverkoop op www.aldaevents.com . Aan de deur betaal je 15,- voor een kaartje.Waardering 31 aug 2008 - Beachfreaks
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Aldaevents
*meer

layer1 area