Loading...
10 augustus 2008 - Beachfreaks
*
Datum:
10-08-2008 (zondag) 2078 dagen geleden
Tijd:
16:00 - 23:00
Straat:
Zeeweg 6
Bezoekers:
5
Organisatie:
Alda Events
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
17,50 excl. fee Deur: 20,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Beachfreaks
*
Beachfreaks

BEACHFREAKS SANDER KLEINENBERG & MARKUS SCHULZ

Al eerder dit jaar werd Beachfreaks georganiseerd bij Beachclub Vroeger en deze voorgaande editie was een doorslaand succes. Op zondag 10 augustus kun je vanaf 14:00 wederom terecht bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. In de grootste Beachclub van Europa, met een sfeervolle zomerse ambiance, staat Beachfreaks garant voor een party sfeer met gezelligheid en lekkere muziek. Kortom, een lekker strandfeestje! De line-up is zeker niet onbelangrijk. Daarom is er gezorgd voor de beste dj's op 10 Augustus.

De eerste grote naam die naar Bloemendaal komt produceert momenteel onder zijn eigen label Little Mountain Recordings en draait over de hele wereld. Op jonge leeftijd maakte hij de overstap van draaien naar het produceren van platen. Zijn producties werden opgepikt door meerdere grote dj's en hij draaide onder andere op Dance Valley en Lowlands. We hebben het hier dan natuurlijk over SANDER KLEINENBERG. Sander maakte o.a. remixen voor Justin Timberlake en Janet Jackson. En als klap op de vuurpijl ontving hij in 2006 de Award voor Best European DJ tijdens de prestigieuze Music Winter Conference. In 2007 ontving hij de prijs voor beste dj in de categorie Tech-House/Progressive tijdens de DJ Awards.

De tweede man komt helemaal overgevlogen vanuit Miami. MARKUS SCHULZ is niet meer weg te denken uit de internationale club scene en is natuurlijk ook aanwezig op Beachfreaks. Van Mysteryland in Nederland tot clubs in Ibiza, Scandinavië en New York, zijn 'dark, moody, melodic trance' was de afgelopen jaren over de hele wereld te horen. Dit heeft geleid tot een 13e plek in het prestigieuze Britse DJ Mag en een eigen radioshow, die uitgezonden wordt door meer dan 30 radiostations wereldwijd. Het laatste album van Markus is vernoemd naar onze hoofdstad. 'Amsterdam 08' is een eerbetoon aan zijn Nederlandse fans, die één van de eersten waren met het oppikken van zijn sound.

De laatste twee namen die de line-up voor Beachfreaks compleet maken, zijn DENNIS RUYER en Johnny de Mol. DENNIS RUYER is dj bij nummer 1 radiostation in Nederland, radio 538. Hij draaide voorheen bij verschillende festivals, als A day at the park en Lief festival. Tevens is hij vaak in clubs te vinden en op 10 Augustus dus bij Beachfreaks in Bloemendaal. Johnny de Mol ontdekte op jonge leeftijd de liefde voor het artiestenvak en als mede-eigenaar van Club The Mansion begon hij ook met platen draaien. Hij zal bij Beachclub Vroeger dan ook achter de draaitafels plaatsnemen.

Al deze mannen hebben van jongs af aan, vanwege de liefde voor house en trance muziek, een carrière als dj nagestreefd. Zij zijn dus op 10 augustus aanwezig op het strand van Bloemendaal. Op Beachclub Vroeger in Bloemendaal zullen vanaf 14.00 uur de geluiden van deze grootheden over het strand klinken. Zorg ervoor dat je deze editie niet mist, want met zo'n line-up belooft het een mooi strandfeest te worden.

Tijdens Beachfreaks zal Viptable.nl een luxe VIP deck verzorgen. Vanaf dit deck kan er onder het genot van een drankje genoten worden van een prachtig uitzicht over strand, zee, dj's en dansvloer. Een VIP arrangement voor zondag 10 augustus bestaat uit snelle toegang voor 6 personen, gratis locker en toiletgebruik, een eigen VIP tafel met Fatboy lounge meubilair en een fles Wodka of Barcardi met 2 liter fris naar keuze. Uiteraard is er de hele avond bediening aan tafel op basis van bottle service. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar dus reserveer via: VIP by Viptable.nl - 0900 60 600 60 (10ct/min).Waardering 10 aug 2008 - Beachfreaks
*
(0 waarderingen)
*
Twitter Aldaevents
*meer

layer1 area