Loading...
20 june 2008 - Natural
*
Date:
20-06-2008 (friday) 2128 days ago
Time:
22:00 - 04:00
Location:
 (4,5 / 5)
Street:
Oostelijke Handelskade 4
Visitors:
18
Win tickets:
Winners have been notified.
Price:
15,00 excl. fee Door: 18,00
Max.visitors:
1.000
Music Style:
House, Techhouse, Electro
Hotels:
Bookings.com
Share:
Line-up:
Mainroom:
Sandy Rivera (UK), Roog, Erick E

Studio:
Santito, Johnny De Mol, Han De B
Natural
*
Natural

Dit altijd exclusieve feest, gehouden op de meest originele locaties, is weer terug in Panama*. Op vrijdag 20 juni aanstaande zijn onder meer drie top deejays achter de decks van Panama* te vinden. Nadat Natural in 2006 leven werd ingeroepen, om de Amsterdamse incrowd te verwennen met de beste deejays en state-of-the-art sfeercreaties, heeft Natural nu vrijwel alle grote steden gehad. Natural zal voor de aanstaande editie van vrijdag 20 juni in Panama* de harten van de houseliefhebbers weer sneller doen kloppen.

Sandy Rivera
Één van de bekendste deejays uit de UK is toch wel Sandy Rivera. Sandy zal op deze edititie van Natural de headliner zijn van de avond. Zijn diversiteit in het combineren van techy-minimal styles met lekkere housebeats zorgt altijd voor een stampende zaal. Met zijn laatste single 'Freak' samen met Haze, is deze deejay nog gewilder geworden onder de grotere clubs en het publiek. Om 20 juni is hij daarom ook te vinden in Panama*

Roog
Nadat Rogier in 2001 op het mainstage van Sensation zijn kunsten heeft vertoont voor 40.000 mensen, heeft Dj Roog zich van een underground talent omgetoverd tot een hot item, onmisbaar in een degelijke line-up. Naast het dj-en vormt Rogier samen met zijn broer een succesvol productie duo onder de naam Hardsoul. Daarom is deze world known deejay met zijn classy mix van house en soul natuurlijk ook aanwezig tijdens Natural.

Erick E
Sterrenstatus Dj Erick E zal ook zijn draaikunsten vertonen op 20 juni. Ericke's Dj carrière begon in '86 in de hip-hop scène van Amsterdam. Na drie jaar wierp dit zijn vruchten af en won hij de Dutch DMC Championship. Hierna veranderde de muziekindustrie en Erick speelde daar prima op in door een eigen feest te lanceren. Dit was een groot succes en zijn sterrenstatus bleef rijzen. Zijn huidige concept Sneakerz is na enkele jaren nog steeds een groot feest. Erick E op Natural wordt dus veelbelovend.

Santito
Ook Santito zal weer van zich laten horen op vrijdag 20 juni. Klaas 'Santito' Hilverda is vier jaar geleden van start gegaan met zijn Sorobon Dance parties in Amsterdam, al snel werd hij benaderd door de organisatie van 'Little Sins', waar hij nu een residentie op zijn naam heeft staan. Met zeer grote regelmaat is Santito te zien en te horen in topclubs door heel Nederland, maar ook internationaal heeft men al kennis kunnen maken met Santito, tijdens zijn optredens over de hele wereld. Een carrière in de luchtvaart en een flinke dosis talent vormen de ideale combinatie voor een onofficieel wereldtournee. Regelmatig is Santito heer en meester over het Studio-publiek in Panama, maar hij heeft ook bewezen de bezoekers van het theater op ongekende wijze te kunnen bespelen. De verwachtingen zijn dus groot voor komende editie.

Johnny de Mol
Een echte internationale celebrity kan niet ontbreken bij Natural. Al op jonge leeftijd ontdekte vrouwenmagneet Johnny zijn passie voor het artiestenvak. Na een tijdje in een band te hebben gespeeld bloeide de liefde voor house muziek helemaal op. Johnny is niet alleen een Dj, maar hij is ook een presentator, een acteur en een producent.

Tot slot doet Zenthar, één van de vaste Vj's van Panama*, het oog een verrijking door middel van fantastische graphics en visual effects.

VIP TAFEL
Wil jij the Natural Feeling als VIP beleven? Aanvragen voor VIP tafels kunnen worden gedaan door een mail te sturen naar info@panama.nl of te bellen met 020.3118686.News / Reports
*
10-06-2008Natural
Rating 20 jun 2008 - Natural
*
(0 ratings)
*
layer1 area