Loading...
24 augustus 2008 - Creamfields
*
Datum:
24-08-2008 (zondag) 2064 dagen geleden
Locatie:
Open Air
Straat:
Daresbury Estate
Bezoekers:
Deel:
Line-up:
MAIN STAGE:
Kasabian
Soulwax
Chic Feat. Nile Rodgers
Hercules And Love Affair
Kissy Sell Out (Live)
Yacht

RADIO 1 ARENA:
Underworld
Gorillaz Soundsystem
John Digweed
Sander Kleinenberg
Deadmau5
Nick Warren

CREAM AND GOODGREEF ARENA:
Tiesto
Paul Oakenfold
Ferry Corsten
Eddie Halliwell
Sander Van Doom
Adam Sheridan

SWEDISH HOUSE MAFIA ARENA:
Steve Angello
Axwell
Sebastian Ingrosso
Dirty South
Dave Spoon
Special Guest:
David Guetta

BUGGED OUT ARENA:
Dave Clarke
Green Velvet
Justin Robertson
Jo Jo De Freq
James Holroyd
Brendan Long

SKINS LIVE ARENA:
Late Of The Pier
Cut Copy
David E Sugar
The Freelance Hellraiser
Burns
Cassette Jam

HACIENDA HOSPITALITY ARENA:
Peter Hook
Mike Pickering
Graeme Park
Dave Haslam
Jon Da Silva
Chris Crooks

GO DUTCH! ARENA:
Groovenatics
Baggi Begovic
Funkerman
Oliver Twizt
Bart B More
Benny Rodrigues
Nuno Dos Santos
Warren Fellow
Darko Esser

BBC INTRODUCING BUS:

Line Up:
tbaExtra info
*
Weekend Tickets: £105.00
Weekend Camping Tickets: £115.00
Weekend VIP Tickets: £190.00
Weekend VIP Camping Tickets: £199.00Creamfields
*
Creamfields

Go Dutch

Go Dutch @ Creamfields 24 augustus Nederland presenteert staalkaart van talent op Brits festival

Creamfields, het populairste dance festival van Groot-Brittannië, beleeft op 23 en 24 augustus haar 10-jarig jubileum. Dit wordt gevierd met vele top-dj's en een speciale Go Dutch Arena op zondag 24 augustus van 12.00 tot 23.00 uur, waar de beste Nederlandse acts vertegenwoordigt zijn. Onder andere Bart B More, Funkerman, Groovenatics, Baggi Begovic, Oliver Twizt, Benny Rodrigues, Nuno dos Santos, Warren Fellow en Darko Esser laten horen wat Nederland te bieden heeft op het gebied van dance en elektronische muziek. Locatie: Daresbury, Halton, vlakbij Liverpool in de UK.

Ook dit jaar is de line-up van Creamfields weer gevuld met de absolute wereldtop. Onder andere de Chemical Brothers, Underworld, Soulwax, Fatboy Slim, Green Velvet, Erick Morillo, Axwell, Sebastian Ingrosso, John Digweed, Pete Tong, Dave Clarke, Erol Alkan, en -andere landgenoten als- Tiësto, Sander Kleinenberg, Sander van Doorn, Ferry Corsten en Laidback Luke staan op het programma. Kaarten kunnen besteld worden via de websites www.creamfields.com en www.cream.co.uk .

Go Dutch In plaats van de aandacht uitsluitend op één stroming te vestigen, laat Go Dutch 24 augustus horen wat Nederland in huis heeft. Op dit podium wordt een spectrum aan dj's gepresenteerd die de variëteit weergeeft van de geweldige elektronische muziek die momenteel uit ons land komt. Creamfields is, met haar wereldwijde bekendheid, dan ook de ideale gelegenheid om Go Dutch te lanceren. Het Go Dutch concept gaat na Creamfields 'on tour', met meerdere festival- en clubhostings over de hele wereld. De eerstvolgende showcase staat gepland in club Panama op de zaterdag van het Amsterdam Dance Event, waar de internationale dance scene tijdens deze muziekconferentie kennis kan maken met het Nederlandse talent.

Voorwaarden voor dj's/producers om door Go Dutch opgenomen en vertegenwoordigd te worden, is dat ze veel draaien, veel eigen producties releasen, internationaal potentieel hebben, kortom: hot & happening zijn. Na nationale toppers als Junkie XL, Steve Rachmad, Michel de Hey, Armin van Buuren, Fedde le Grand en anderen, is het nu tijd om de nieuwe generatie te presenteren. Tijdens de eerste editie van Go Dutch is een hoofdrol weggelegd voor Bart B More, die momenteel ruim een week op nummer één staat bij downloadportal Beatport, met zijn remix 'Touch Me'. Wereldwijd staat hij bekend om zijn remixen van Utah Saints, ATFC, Seamus Haji, Ron Carroll en Chocolate Puma.

Onlangs mixte Bart B More de exclusieve Go Dutch cd, die verkrijgbaar was via het toonaangevende Britse muziekblad DJ Mag. Op Creamfields worden 24 augustus 'dogtags' uitgedeeld, waarmee in de rood-wit-blauwe Go Dutch tent deze cd gratis te verkrijgen is. Er wordt gesproken over het (later dit jaar) oprichten van een Go Dutch platenlabel, waarop meer muziek van de Nederlandse talenten uitgegeven kan gaan worden.

Liverpool De makkelijkste en goedkoopste manier om op het Creamfields festival te komen, is om op Liverpool te vliegen met Easyjet. Eventueel met KLM naar Manchester kan ook, maar dan is het handig om een auto te huren en verder te rijden. Voor de zaterdag- en zondagnacht is op Creamfields een camping ingericht, te boeken op www.creamfields.com . Een goed hotel om te verblijven is de Holiday Inn City Centre. Dit ligt op 1 minuut lopen van Lime Street Station, vanwaar dag en nacht een pendeldienst naar Creamfields rijdt. Voor wie een aantal dagen aan het verblijf wil vastknopen, kan op www.visitbritaindirect.nl een 'Liverpool Card' besteld worden. Dit is een pas voor een 3 daagse mini break in Liverpool die gratis toegang geeft tot attracties (zoals 'The Beatles Story'), toers, busvervoer in de binnenstad, exclusieve aanbiedingen en kortingen bij bijvoorbeeld een aantal top restaurants en bars in de stad. Meer informatie: www.visitengland.nl/liverpool .

Go Dutch wordt gepresenteerd door musicXport.nl en ondersteund door het Amsterdam Dance Event, Buma Cultuur, 1Management, Sneakerz MUZIK, Extrema Music en het Britse MN2S. Meer informatie over Go Dutch is te vinden op de gloednieuwe website: www.go-dutch.dj .Nieuws / Verslagen
*
Waardering 24 aug 2008 - Creamfields
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area