Loading...
10 augustus 2008 - Save Me
*
Datum:
10-08-2008 (zondag) 2075 dagen geleden
Tijd:
13:00 - 23:00
Locatie:
 (4,1 / 5)
Straat:
Zeeweg 94, tent 7
Bezoekers:
1
Organisatie:
Monkey Business
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
15,00 excl. fee
Muziekstijl:
Groovy House, Funky Dance, Electro
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:


Extra info
*
Kaartverkoop: Woodstock, Rapa Nui, Soho Kappers, Online @ www.saveme.nl



Save Me
*
Save Me

Dansende apen op het strand van Bloemendaal!

Voor de vierde keer organiseert Monkey Business het SAVE ME @ THE BEACH feest in Bloemendaal. Voor het eerst zal het een "double edition" worden, waar bij vorige edities het event alleen bij Woodstock plaatsvond is nu ook Rapa Nui er bij betrokken! Dat betekent dubbel feest voor de apen maar ook voor jou, want met 1 ticket heb je toegang tot beide feesten! Kom op 10 augustus ook de aap uit hangen en feest mee voor een goed doel!

De line up is rijkelijk gevuld met dj's als: Roog, Brian S, Marnix en Terry Toner! Maar het is niet alleen maar feesten, we hopen ook op een goede branding zodat men de golven kan berijden onder toeziend oog van een surfinstructeur, over de golven vliegen met de speedboot van de reddingsbrigade, of al je energie eruit springen op de trampolines, je beste vriend aanmelden en aanmoedigen tijdens het NK Bananen Eten en volledig tot rust komen in de Wellness Corner.. Het belooft een superdag aan het strand te worden!

Feesten voor een goed doel
Al 5 jaar is Monkey Business bezig om de Orang Utans op Sumatra te beschermen doormiddel van financiƫle steun aan beschermingsprojecten. Er leven nog maar circa 5000 Orang Utans op Sumatra! Onderzoek wees uit dat er, door stroperij en verlies van habitat, per jaar 1000 verdwijnen! Omdat iedereen zich belangeloos inzet, is het mogelijk een groot gedeelte van de opbrengsten te gebruiken voor de bescherming van de Orang Utans en zijn leefomgeving, de tropische regenwouden! Check www.saveme.nl voor meer info over dit feest en Monkey Business. Zie je 10 augustus op het strand!



Waardering 10 aug 2008 - Save Me
*
(0 waarderingen)
*
Twitter monkey_b
*











meer

layer1 area