Loading...
15 maart 2008 - In Bed With Space
*
Datum:
15-03-2008 (zaterdag) 2225 dagen geleden
Tijd:
22:30 - 04:00
Locatie:
 (4,5 / 5)
Straat:
Oostelijke Handelskade 4
Bezoekers:
13
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
13,00 excl. fee Deur: 15,00
Max.bezoekers:
1.000
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Theatre:
Sister Bliss (UK, Faithless), Sin Plomo (resident Space Ibiza), El Sandro.

Studio:
Corrino Music Video Showcase: Gio Live


In Bed With Space
*
In Bed With Space

Nederland is, eigenlijk het hele jaar door, klaar voor de zomer. Dat is de vorige editie van In Bed With Space overduidelijk gebleken. Iedereen wil een stukje meepikken van de heerlijke zomerse ritmes zoals ze op Ibiza gedraaid worden. Al decennia lang is Ibiza het mecca van de feestganger. Als je hier eenmaal bent geweest, zal uitgaan nooit meer hetzelfde zijn. Dit is mede te danken aan Ibiza's populairste club, Space. Zaterdag 15 maart is In Bed With Space, het concept van deze club, terug in Panama*, ditmaal met Sister Bliss (Faithless). Een duivelshete editie dus

Sister Bliss (UK, Faithless)
Als een van de oprichters van Faithless is Ayalah Bentovim, a.k.a. Sister Bliss, een van Engeland's meest bekende artiesten in de wereld van electronische dansmuziek geworden. Wat velen niet weten is dat ze al een rijke geschiedenis als muzikant en deejay heeft voor ze ├╝berhaupt aan Faithless begon. Zo speelde ze op vijf jarige leeftijd al piano en later ook viool, sax en bass.

Zo'n twintig jaar geleden starte ze met DJing, als een van de zeer schaarse vrouwelijke Britse DJ's. Ze verscheen wereldwijd in de meest populaire clubs zoals Cream, the Gallery, de Ministry of Sound en zo is ze met collega DJ Rollo in contact gekomen. Het schrijven van enkele gezamelijke producties heeft uiteindelijk in Faithless geresulteerd.

Het eerste Faithless album, Reverence, dateert uit 1996 en was een ware underground sensatie. De massa heeft het nooit echt bereikt. Dit is veranderd met de single 'God Is a DJ'. Hierna volgden nog een aantal albums die stuk voor stuk zeer goed zijn ontvangen. Op dit moment draait Sister Bliss solo op grote evenementen als Dance Valley, Innercity en Godskitchen. Een nieuw album met Faithless staat op de planning in de nabije toekomst.

Sin Plomo (Resident Space)
Uiteraard mag de resident dj van Space niet ontbreken tijdens dit feest. Dieter a.k.a DJ Sin Plomo is al jaren woon- en werkachtig op het partyeiland. Het is hem op het lijf geschreven om achter de draaitafels te staan. Met alle gemak mixt hij verschillende muziekstijlen in een perfecte lijn door elkaar. Dit maakt hem de aangewezen persoon om de unieke ambiance van Ibiza in Panama* na te bootsen. Hoewel de temperatuur in Amsterdam op dit moment de 10 graden nauwelijks passeert, weet hij de gevoelstemperatuur tot tropische hoogte te doen stijgen.

El Sandro
Uiteraard mag de resident DJ van Panama* niet ontbreken. Al ruim een jaar draait deze DJ als een ware 'resident' met de grote jongens mee en weet dit niveau uitstekend bij te benen. Hij kent Panama* en haar publiek in middels als geen ander

Studio: Corrino Music Video Showcase
De studio is het domein van 'Corrino'. Deze productiemaatschappij houdt in de studio een showcase waarin 100 van de beste Nederlandse artiesten, gefilmd door Corrino, de revue passeren. Een avond "In Bed with Space" op zich is al iets om naar uit te kijken, al helemaal wanneer er een dergelijke, gevarieerde programmering staat.

'In Bed with Space' zaterdag 15 maart 2008 te Panama*Waardering 15 mrt 2008 - In Bed With Space
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area