Loading...
23 februari 2008 - Soigne (The Champagne Society) 2 YR
*
Datum:
23-02-2008 (zaterdag) 2244 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Korte Leidsedwarsstraat 14
Bezoekers:
1
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
10,00 excl. fee
Hotels:
Bookings.com
Website:
www.crunc.nl
Deel:
Line-up:
Denniz, Franck, Eduardo Ramirez, Mike Scot, Prodice, Lorenzo, Mc Pryme


Extra info
*
** Guestlist and Crunc Family Card free entrance till 00:00 hour
** Soigne = elegantly done, secretive, sophisticated, confident
** Reserve your own private VIP table, with bottle service and private waiter. For reservation and more info: vip@crunc.nl
** Is it your Birthday? come and celebrate it during Soigné Get a special Birthday arrangement. For more info and Birthday Bash reservation: info@crunc.nl. ID-required.

Soigne (The Champagne Society) 2 YR
*
Soigne (The Champagne Society) 2 YR

Na Oud&Nieuw komt het 2 jarig bestaan

Wat is een goed feestje zonder Champagne? Als jij het antwoord weet dan ben je nog niet bij Soigné geweest. Na 2 jaar is het tijd voor een waardige verjaardag. Al twee jaar lang is Soigné steenvast uitverkocht in The Zebra. Het concept wat zowel House als Hip-Hop en RnB combineert met de gezelligheid van Champagne is de zaterdag club avond van The Zebra, Amsterdam.

Vanaf 22:00 uur zal The Zebra in het teken staan van dit twee jarig bestaan. De vaste bezoekers van Soigné weten dat de avond draait om de gezelligheid van champagne en kwaliteitsmuziek, met daarbij elke keer weer een gezellige en uitbundige sfeer. Het is een avond zoals uitgaan hoort te zijn, namelijk, je hebt iets te vieren! Of dit nu is dat je gewoon wilt vieren dat je lekker kan dansen op de beste house en eclectic beats, of dat je weet dat het weekend is, je wilt vieren dat je een topweek hebt gehad, je verjaardag, noem het maar op en dit alles met de gezelligheid van Champagne.

Tijdens NYE was Soigné de hotspot van het Leidseplein en vol trots dat Crunc is over dit 2 jarig bestaan. Speciaal voor dit 2 jarig bestaan zijn de tickets in de vvk aangepast. Zo koop je nu 1 ticket voor 10,00 euro die geldig is voor 2 personen. In de VVK kunnen er kaarten besteld worden via www.crunc.nl . De speciale line-up deze avond bestaat uit: Denniz, Eduardo Ramirez, Mike Scot, Franck, Lorenzo, Prodice, MC Pryme en wellicht nog een aantal on aangekondigde gasten.

Voor de speciale gasten zijn er nog VIP-tafels te bestellen. Voor reservering en meer informatie stuur een e-mail naar info@crunc.nl .

Let's pop a bottle and enjoy the taste of champagne and the sound of Crunc.Waardering 23 feb 2008 - Soigne (The Champagne Society) 2 YR
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area