Loading...
23 februari 2008 - Looks
*
Datum:
23-02-2008 (zaterdag) 2244 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Kruiskade 31
Bezoekers:
Prijs:
15,00 excl. fee
Max.bezoekers:
800
Muziekstijl:
House, Techhouse
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Extra info
*
Leeftijd: 21+

Looks
*
Looks

LOOKS met Sunnery James & Ryan Marciano!

Zijn jullie inmiddels bijgekomen van de "LOOKS" Leroy Styles Birthday Bash met Dennis Ferrer? De volgende editie van dit succesvolle concept staat alweer op het programma! Zaterdag 23 februari staan Sunnery James & Ryan Marciano centraal.

Sunnery & Ryan staan bekend om hun back2back sets op feesten als Dirty Dutch, Sandayz & Luxurush. Deze twee talenten zijn in 2007 keihard doorgebroken en zullen zich in 2008 tussen de gevestigde top nestelen. Hun energieke uitstraling achter de draaitafels werkt aanstekelijk op het Nederlandse publiek en hun platenkeuze is verrassend vernieuwend. Wil je meer weten over deze heren? Check dan hun officiƫle website: www.sj-rm.com .

LOOKS resident Leroy Styles is uiteraard ook van de partij. Leroy is het jaar feestelijk begonnen! Met vele leuke optredens in januari en zijn spetterende verjaardagsparty met Dennis Ferrer kon 2008 slechter beginnen voor meneer Styles! ;-) Binnenkort staat hij in de hoofdzaal tijdens "Dennis Ferrer b2b Kerri Chandler", een feest waar heel "houseminded" Nederland in de ban van is! Hou het allemaal nauwlettend in de gaten!

LOOKS is een concept wat zich richt op de "diepere" klanken van de housemuziek. Niet voor niets staat Diephuis maandelijks geprogrammeerd. Deze keer staan naast de boys van Diephuis ook Risk Soundsystem op de line-up! Risk Soundsystem is bekend van de Soulheaven feesten in o.a. Panama Amsterdam. Soulheaven staat bekend om de fantastische cd compilaties welke door artiesten zoals
Masters at Work, Kerri Chandler, Karizma, Spen, BLAZE en Dennis Ferrer zijn samengesteld en gemixt. Risk Soundsystem bestaat uit Risk promoter Michael Richters & Cassie 6. Rauwe energieke underground house gepresenteerd door 2 deejays die beiden ieder op geheel eigen wijze een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse Housecultuur.

Tickets haal je in de voorverkoop bij Velvet op de Binnenweg in Rotterdam! Sta je op de gastenlijst of ben je de gelukkige bezitter van een "Free Entrance" ticket? Let op: kom voor 00:30! Daarna zijn de tickets niet meer geldig. De deuren zijn op zaterdag 23 februari geopend van 23:00 tot 05:00 uur. De Thalia Lounge zit op de Kruiskade 31 in hartje Rotterdam. Rondom de Thalia is de parkeergelegenheid goed. Tot de 23e!



Waardering 23 feb 2008 - Looks
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area