Loading...
23 februari 2008 - Planet House
*
Datum:
23-02-2008 (zaterdag) 2244 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Straat:
Van der Hagenstraat 20
Bezoekers:
Vrijkaarten:
Winnaars hebben bericht gehad.
Prijs:
12,00
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Planet House
*
Planet House

Benjamin Bates e.a. in Club Players

House, zoals het altijd bedoeld is. House, waarvan de rauwe betekenis nog niet vergeten is. House, waarin de puurheid en diepte nog lang niet verloren zijn. De rasfans knijpen al in hun handen en weten: "House is a spiritual thing, a body thing, a soul thing"

Planet House
Daar waar de muzikale belofte niet overal eenduidig door de boxen wordt uitgedragen, staat PLANET HOUSE zijn pure house-mannetje. Met tientallen succesvolle edities op naam, verlegt Planet House zijn grenzen en voert je feilloos terug naar dat gelukzalige housegevoel. Ook ditmaal laat nieuw én oud talent de 'Quality Music' oorverdovend door de nacht galmen!

Op zaterdag 23 februari vervolgt Planet House zijn route verder door het land en wordt Club Players eer aangedaan met de karakteristieke puurheid in House. Zet je schrap voor een veelbewogen clubnacht, waarbij alle ingrediënten op een househeet niveau liggen

Club Players
Gepositioneerd langs de snelweg A12 ter hoogte van Zoetermeer (afrit 7), beschikt Club Players over méér dan een goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid. Garderobekosten en toiletcenten zijn hier uit den boze en daarnaast staat goede service centraal. Aansluitend op het totaalpakket van Planet House, haalt ook Club Players alles uit de kast om jou jezelf volledig thuis te laten voelen!

De spraakmakende aard van Planet House wordt vanavond optimaal aangevuld met:

Benjamin Bates
Net als Fedde le Grand heeft deze DJ/Producer ook zijn roots liggen in de Danssalon in Eindhoven waar hij zich via de garderobe en als licht-jockey opwerkte tot DJ. Eenmaal achter de draaitafels beland maakt hij snel furore in binnen- en buitenland. Mede door de samenwerking met zijn collega DJ uit de Danssalon Marco V. Als dj draaide hij onder andere op, Mysteryland, Innercity en Sensation White, waar hij in 2003 de theme voor zijn rekening nam. Als producent is hij mede verantwoordelijk voor o.a. tracks van Marco V, Southside Spinners en Out of Grace. Met het nummer Locked Up bereikte hij onder eigen naam de Top 40.

Marcella
Als female housepionier is Marcella op de internationale markt thuis en behaalt ze het éne succes na het andere. Zo zijn Wasteland, Mysteryland, Innercity, Sensation en Dance Valley slechts enkele punten op haar lijst en ook in het buitenland is Marcella een graag geziene gast. Haar hit 'Stabbing Sally' bewijst haar blijvende groei en garandeert ze de Planet House boodschap als geen ander te kunnen overbrengen! Deephouse, oldskool, funky en minimal met die bootyshakin' basslines...

Dave Mayer
Diepe vocals, reine sounds en een veelbelovende opbouw in zijn jonge carriere: Dave Mayer staat voor een karakteristieke set waar niks aan zal ontbreken! Laat het kippenvel door jouw muziekliefde aangewakkerd worden en verwacht platen die het diepste houseverlangen beantwoorden

One2Mny
De avond krijgt een verfrissende invulling met dj duo One2Mny. MeMo-G en Leon Benesty beloven als duo nog veel van zich te laten horen in 2008 en weten ook vanavond een krachtige performance neer te zetten. Hun housy spektakel zit vol rauwe twists en opbouwelementen waar je 'u' tegen zegt!

The Houze Junkyz
De wereld van Planet House bevat vanavond een extra energieke sfeer met een spectaculair optreden van The Houze Junkyz. Deze resident entertainers laten hun gezamenlijke passie voor housemuziek voortvloeien in een krachtige dansact - waarmee ze moeiteloos de volledige zaal in extase houden

VJ'Stoudt
Dit VJ-duo is al sinds het begin van Planet House betrokken bij het concept. Met hun beelden nemen ze je mee over de hele wereld. Met op hun CV o.a. Extrema Paaspop, Extrema NYE en Lief Festival hebben zij hun status veilig gesteld. Komt dat zien!

For the sake of our planet there will be house: enjoy Planet House @ Club Players

Come and join our Planet... PLANET HOUSEWaardering 23 feb 2008 - Planet House
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area