Loading...
5 januari 2008 - Kick Off 2008
*
Datum:
05-01-2008 (zaterdag) 2295 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Straat:
Van der Hagenstraat 20
Bezoekers:
Prijs:
Gratis
Hotels:
Bookings.com
Deel:


Kick Off 2008
*
Kick Off 2008

Op knallende wijze zijn de voorgaande mijlpalen onoverwinlijk herdacht en is het hoog tijd voor een nieuwe start: gepaard gaande met voornemens om de lat van 2008 nog hoger te leggen! Club Players laat ook dit jaar de hoogstaande programmering aan de revue passeren, waarbij jong en gevestigd talent hoogwaardig zal schijnen vanachter de dj-booth. House, Elektro, Deepbeats en Progressieve beats: de zaterdag in Club Players biedt het allemaal!

Kick Off 2008
Op zaterdag 5 januari presenteert Club Players een onvergetelijke '08 Kickoff. Met jong talent centraal staande, voeren pompende bass en keiharde housebeats de boventoon in ieders set. Karakteristieke sounds stralen op sprankelende wijze door de boxen en met jouw aanwezigheid is de kickoff van dit nieuwe jaar ├ęcht compleet!

Line Up
Terwijl de laatste vuurwerkgeuren door de lucht dwalen, opent de intieme club zijn deuren met gratis entree, waarbij de volgende upcoming stars de nachtelijke hitte bepalen:

Dominique Base
Met ambities te produceren en het publiek muzikaal te verwennen, heeft Dominique de smaak goed te pakken. Een talent die met zijn passie voor beats & bass de zaal van Club Players regelmatig op zijn voegen laat schudden. Houdt hij jou ook in 2008 in een blijvende vorm van extase?

Le Mar
Bekende platen tegenover een unieke house-hypnose. Le Mar schroomt niet om de heerlijkste beats te presenteren en hij houdt hierbij feilloos de temperatuur op hoge rang. Verwacht een oorverdovende set en laat je muzikaal bevredigen op een oorverdovende wijze!

Sam Rafael
Ook upcoming Haags Talent Sam Rafael betreedt de dj-booth en onbeschaamd knalt hij zijn karakteriserende skills in een set vol pumping beats. Laat je meevoeren tot een niveau waarbij stevige clubsounds afgewisseld worden met mierzoete melodie├źn

Nick Base
Enthousiast, behendig en mixtechnisch vooruitstreven, biedt Nick Base de garantie een pompende adrenalinestoot aan de avond mee te geven. Zijn warme housesounds tot aan edgy beats zorgen dat jij bedolven raakt onder zijn karakteriserende skills!

Check dit & word lid: clubplayers.hyves.nlNieuws / Verslagen
*
24-12-2007Kick Off 2008
Waardering 5 jan 2008 - Kick Off 2008
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area