Loading...
16 november 2007 - DJBroadcast presents Moon Harbour @ 11
*
Datum:
16-11-2007 (vrijdag) 2347 dagen geleden
Tijd:
22:30 - 04:00
Straat:
Oosterdokskade 3-5
Bezoekers:
Prijs:
12,00 excl. fee
Max.bezoekers:
400
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Matthias Tanzmann, Daniel Stefanik, Victor Bakhuis, Leif & Tom Ellis live


DJBroadcast presents Moon Harbour @ 11
*

Matthias Tanzmann en zijn Moon Harbour vrienden op bezoek tijdens DJBroadcast presents...

De toon werd gezet op het ADE. Toen kwam Innervisions over uit Berlijn onder aanvoering van Dixon, Âme en Alex from Tokyo met een magische avond tot gevolg. Vervolgens stond DJBroadcast presents in het teken van een sublieme Ellen Allien, die Amsterdam binnen kwam zeilen onder haar eigen Bpitch Control vlag. Na deze zeer succesvolle avonden mag een vervolg op deze samenwerking tussen 11 en DJBroadcast natuurlijk niet uitblijven. De komende maanden zal een flink aantal vooraanstaande labels en artiesten de revue passeren.

Het volgende label dat het mooiste panorama vergezicht van Amsterdam mag voorzien van een soundtrack is Moon Harbour op vrijdag 16 november. We blijven dus nog even in Duitsland, maar reizen vanuit Berlijn zo'n 150 kilometer naar het zuid-westen en komen terecht in Leipzig. Vanuit deze stad opereert de sympathieke Moon Harbour crew met de immer goed gemutste en zeer getalenteerde Matthias Tanzmann aan het hoofd. De filosofie van Moon Harbour is simpel: goede muziek uitbrengen, dan komt de rest vanzelf.

Ook Tanzmann's studiomaat Daniel Stefanik is van de partij. Tezamen waren de twee verantwoordelijk voor een vijftal 12 inches op het snijvlak van house en techno. Na een aantal optredens in Nederland zijn de twee mannen uitgegroeid tot ware publiekslievelingen. Hoewel hun diepe grooves regelmatig zwaar ondergronds gaan wordt de dansvloer nooit verwaarloosd en is de vrolijke noot nooit ver weg. Leif & Tom Ellis uit Wales, die los van elkaar opnemen voor het tech-house label Trimsound uit Cardiff maar tezamen bij Moon Harbour de niet te versmaden High Mileage EP uitbrachten treden deze avond live op. Tenslotte is DJBroadcast uitgever en dj Victor Bakhuis verantwoordelijk voor de vloerverwarming. Deze taak is de ervaren Amsterdammer wel toevertrouwd. Verwacht een keur aan diepe house uit heden en verleden.Waardering 16 nov 2007 - DJBroadcast presents Moon Harbour @ 11
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area