Loading...
20 oktober 2007 - Special
*
Datum:
20-10-2007 (zaterdag) 2370 dagen geleden
Tijd:
22:00 - 04:00
Locatie:
 (4,2 / 5)
Straat:
Vrijstraat 44-48
Bezoekers:
1
Prijs:
5,00 excl. fee Deur: 7,00
Max.bezoekers:
1.800
Hotels:
Bookings.com
Deel:
Line-up:
Granite & phunk (usa), Benjamin Bates, Tom van Gils, Syben Ray, EL-p


Granite & Phunk in Club Rembrandt
*
Granite & Phunk in Club Rembrandt

Het Amerikaanse duo Granite & Phunk zal de release van hun nieuwe track vieren in Club Rembrandt.

Zaterdag 20 oktober zal de track 'One & Only' van de dancesensatie uit Miami ter doop worden gehouden tijdens hun allereerste headline-optreden in Nederland.

Het duo begint in 2005 met het maken van karakterestieke electrohouse, maar groeit in korte tijd uit tot een ware legende in het zuiden van de Verenigde Staten. Dit blijft in Europa niet onopgemerkt. De Engelse labels Toolroom Records en Southern Fried Records nemen het electrohouseduo onder hun hoede. Het laatste label brengt nu de track 'One & Only' uit.

Met hun dirty en funky electrohouse weten ze een eigen gezicht te creƫren in de housescene. Beide DJ's hebben een verleden in verschillende rockbands, en deze achtergrond blijft ook een duidelijke inspiratiebron.

De overstap naar de house verloopt soepel. Al gauw krijgen Granite & Phunk het respect van collega's als Pete Tong, Sharam (Deep Dish) en Mark Knight. Ook zijn ze de favoriete producers van Fedde Le Grand en hebben ze remixes gemaakt voor onder andere Blur en Funkerman.

Nadat het Nederlandse publiek op het Amsterdam Dance Event al een voorproefje heeft gekregen, zullen Granite & Phunk in Club Rembrandt voor het eerst als headliner staan. Verder zullen ook Benjamin Bates, El-p, Syben Ray en Tom van Gils deze avond optreden. Benjamin Bates is niet alleen de studiovriend van Marco V. Maar ook de maker van het Dance4Life anthem 'On My Feet (This World Needs More People Like You)' in 2007.Nieuws / Verslagen
*
Waardering 20 okt 2007 - Special
*
(0 waarderingen)
*
layer1 area