Loading...
27 oktober 2007 - Fame = DJ's
*
Datum:
27-10-2007 (zaterdag) 2765 dagen geleden
Tijd:
23:00 - 05:00
Locatie:
 (4,0 / 5)
Straat:
Strand van Luna 1
Bezoekers:
0
Organisatie:
4NGME Events B.V
Max.bezoekers:
3.500
Hotels:
Bookings.com
Deel:

Fame = DJ's
*
Fame = DJ's

Gepubliceerd: 17 oktober 2007

Fame = DJ's als Buddha in de Waerdse Tempel

Met de Waerdse tempel betreed Fame=DJ's weer het heiligdom van de kop van Noord-Holland. Na het grandioze zomerseizoen (op het weer na) wordt het tijd om het binnen weer heet onder de voeten te krijgen. Geen tijd voor stilstaan dus want de overweldigende dansacts en de meesterlijke Dj's gaan je doen vergeten dat het buiten koud is. Op zaterdag 27 Oktober is de Waerdse Tempel wederom dus weer jouw place to be!

FAME=TOP DJS
Om het winterseizoen ook spetterend in te gaan zorgt Fame=dj's dit keer wel voor een zeer heftige line up. Internationale en nationale sterren zijn namelijk aanwezig om de nacht in stijl te laten vallen.

SHARAM JEY
Heeft zich gevestigd bij de grote der aarde. Met deze man in de tempel gaat Fame=Dj's verder dan ooit. Zijn remix voor Cafè del Mar is uitgeroepen tot beste Dance track ooit gemaakt door het marktleidende Mixmag. Als je deze man nog nooit live hebt mogen meemaken dan is dit een van de weinige kansen die je krijgt om dat wel te doen.

DON DIABLO
FAME is op zijn lijf geschreven. Hij weet met zijn mixvaardigheid en platenkeus elke locatie tot op de grondvesten te laten trillen en zijn veel gevarieerde set zal je alles doen vergeten.

PRUNK LE FUNK
Real-House.nl founder en aanbidder van echte house weet het publiek altijd weer achter zich te krijgen met zijn opzwepende en funky sets. Hij heeft een neusje voor lekkere muziek en dat is nou juist de reden waarom hij zo goed bij fame=dj's past.

WALTER FIERCE
Deze getalenteerde dj heeft al vaker laten zien dat er veel swing in z'n lijf zit. Bombastische sets waarin hij menig muziekstijl naadloos combineert. Op fame=dj's zal hij voor eens en altijd zijn muzikale stempel drukken.

GREGOR SALTO
Succesvol ten voeten uit. Hit na hit bestormt de clubs en ook zijn laatste hits "Toys are nuts" en "I'll make you high" bewijzen maar weer dat hij weet waar het publiek van smult.

ROCKDOWN
Lokale helden en upcoming talents onder de veelbelovende naam Rockdown Superstar. Met hun energieke en opzwepende sets wisten deze twee geskilde gasten zich al lang in de picture te zetten. Ook de labelbazen hebben hun vernieuwende sound opgepikt en ondertussen staan al drie platen getekend bij de grotere platenlabels.

GILTON FRANKLIN
Keer op keer weet deze jongen te bewijzen dat hij van alle markten thuis is. Met zijn veelzijdige en muzikale sets kan hij het publiek in verschillende fases van extase brengen.

MC ROGA
De stem van de toekomst. Deze MC bewijst met zijn flows keer op keer de mic de baas te zijn en het publiek te kunnen entertainen.

NORMAN SOARES
Latin beats en hevige percussie pompen door de speakers als Norman zijn kunsten vertoont. Hij weet de muziek door zijn ritmisch gevoel een geweldige extra vibe te geven.

FAME=DJS SUPPORTS MONKEY BUSINESS
Monkey Business SAVES de Sumatraanse Orang Oetang. Monkey Business is een organisatie die zich op een leuke manier inzet voor de oerang oetang op Sumatra. Het doel is om uitsterven van dit dier te voorkomen. Door een kaartje te kopen voor Fame=Dj's support jij meteen dit initiatief voor 1,-. Kijk voor meer informatie op: www.saveme.nl

Voor 12,50 ex. bemachtig jij je kaartje, bij één van de grote voorverkooppunten van Ticketservice. Kijk voor meer info op www.fameisdjs.nl . Voorkom teleurstellingen dus wees er snel bij!!!

FAME*IS DJ'SWE SAVE HUMANKIND FROM BAD MUSIC!layer1 area